Connect with us

Monden

Anca Lungu a aflat genul bebelușului pe care îl așteaptă! Vestea a bucurat pe toată lumea

Anca Lungu trăiește cea mai frumoasă perioadă din viața sa. Fosta prezentatoare a Observatorului de la Antena 1 a plecat la Nisa, acolo unde trăiește alături de fetița sa, Natalia, dar și de noul iubit.

În urmă cu câteva luni, aceasta a dezvăluit că va aduce pe lume cel de-al doilea copil. Fosta soție a lui Ștefan Lungu a dezvăluit și genul bebelușului, mai ales că a ținut secret acest lucru.

Citește și: Laura Cosoi a născut! Prima imagine cu Rita, fetița sa

Dacă până acum a ținut secrete detalii despre copilul pe care îl va avea cu iubitul său, a venit momentul ca Anca Lungu să dezvăluie marele secret.

Și a ales să facă acest lucru cu ajutorul unei fotografii. Din câte se poate vedea, Anca va avea un băiețel cu iubitul său.

„Atunci când ea îşi pupă fratele mai mic„, a scris Anca Lungu în dreptul fotografiei.

Vestea a bucurat-o foarte mult pe Natalia, fetița Ancăi, care i-a sărutat burtica mamei sale.

Zilele trecute, pe 30 mai, Anca a sărbătorit-o pe Natalia, care a împlinit 4 ani. La petrecere a venit și Ștefan Lungu, care a fost prezent la ziua fetiței sale.

Anca se pregătește să nască în curând, cu ajutorul unei moașe

Cum sarcina se apropie de termen, Anca s-a pregătit din timp cu cele necesare şi şi-a ales şi moaşa care o va ajuta să nască, o doamnă amabilă pe nume Delphine.

Citește și: Cu cine este însărcinată Feli! Vedeta a vorbit despre sarcină
„O alesesem dintr-o lungă listă cu moașe pe care medicul de aici mi-a dat-o la prima întâlnire. Zâmbetul ei larg și fermitatea cu care mi-a strâns mâna au fost primele semne că făcusem alegerea corectă.

Delphine m-a invitat în cabinetul ei și am petrecut împreună mai bine de o oră și jumătate, timp în care mi-a explicat cum decurge o naștere în Franța pas cu pas, care sunt protocoalele maternității în care voi naște, mi-a spus care e momentul în care trebuie să-mi iau bagajul și să plec la spital și am încheiat cu exerciții de respirație”, a relatat Anca Lungu pentru OK! Magazine despre prima ei întâlnire cu moaşa care o va ajuta să-l aducă pe lume pe cel de-al doilea copil.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top