Connect with us
Când va fi înmormântat Hanibal Dumitrașcu. Fiica lui a făcut anunțul

Monden

Când va fi înmormântat Hanibal Dumitrașcu. Fiica lui a făcut anunțul

La o zi după vestea tristă că Hanibal Dumitrașcu s-a stins din viață la vârsta de 54 de ani, familia cunoscutului psiholog a făcut primele declarații.

Maria Dumitrașcu, una dintre fiicele lui Hanibal Dumitrașcu, a dezvăluit pe pagina sa de socializare când va fi înmormântat părintele său. Acesta va putea fi condus pe ultimul drum marți, la Cimitirul Sfânta Vineri.

„Vă mulţumim că sunteţi alături de noi în aceste clipe foarte grele. Susţinerea voastră ne încarcă cu putere. Și ne ajută să facem faţă celui mai greu moment din viaţa noastră.

Cel mai bun si iubit tată, soţ minunat, psiholog deosebit şi mentor pentru mulţi oameni pe care i-a îndrumat în viaţă cu atâta dedicare şi pasiune, tatăl nostru, Hanibal Dumitraşcu, va fi condus pe ultimul drum marţi, 22 mai, la cimitirul Sf. Vineri.

Cei care l-au iubit şi vor să-şi ia rămas bun, vă aşteptăm şi mâine, la Biserica Acoperământul Maicii Domnului, str. Navigaţiei, sector 1, Bucureşti”, a scris Maria, fiica lui Hanibal Dumitraşcu.

Citește și: De ce a murit Hanibal Dumitrașcu: cauzele morții

Conform medicilor, fostul psiholog a suferit un atac cerebral. Atacul cerebral a avut loc pe stradă, iar aceasta a fost dus direct în sala de operaţie. După operație i s-a drenat sângele, însă creierul era afectat.

Hanibal Dumitrașcu a lăsat în urma sa o soție îndurerată și două fiice

Hanibal Dumitraşcu analizase tensiunile politice al momentului şi, înainte de tragedie cu câteva ore, apropiaţii povestesc despre starea sa ca fiind una relativ bună.

Hanibal Dumitrașcu s-a născut pe 9 ianuarie 1964, în Râmnicu Sărat, judeţul Buzău. Din 2006, Hanibal Dumitrașcu era Conferențiar universitar, la Facultatea de Sociologie și Asistență Socială din cadrul Universității București, unde fusese înainte lector universitar din 1995.

Psihologul era căsătorit cu Mirela Dumitrașcu și avea două fete, Maria și Ioana.

Totodată, acesta era coordonator Studii Universitare de Master, program de studii Consiliere în Asistența Socială, Facultatea de Sociologie și Asistență Socială, la Universitatea București.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top