Connect with us

Monden

Carmen Șerban și-a internat tatăl. Ce probleme are

Îndrăgita cântăreață de muzică de petrecere trece prin momente delicate. Carmen Șerban și-a internat tatăl în spital după o perioadă mai dificilă pentru el din punct de vedere al sănătății.

Carmen Șerban, alături de părinții ei

„Astăzi mi-am petrecut ziua alături de preţioşii mei părinţi. Mulţumesc întregului personal de la clinica de recuperare din Dezna, judeţul Arad, pentru atenţia şi respectul acordat părinţilor mei!”, a postat Carmen Şerban în drepul unei fotografii în care tatăl ei se află într-un scaun cu rotile.

Carmen Șerban este nu doar o artistă desvărșită, ci și o româncă extrem de credincioasă. Anul trecut, artista a povestit că tatăl ei se făcuse bine după o infecție datorită rugăciunilor sale la Sfântul Nectarie.

„L-am luat pe tata şi l-am dus la Sfântul Nectarie. E foarte puternic. Eu nu am crezut până nu am văzut. De atunci i s-a oprit puroiul care curgea de luni de zile. Degeaba te rogi dacă nu ţi post o dată pe săptămână. Icoana de la mănăstirea Ghighiu m-a ajutat pentru ce m-am rugat”, a declarat acum un an vedeta.

CITESTE SI: Carmen Șerban trece prin momente grele! Artista s-a despărțit de iubit

Dieta Carmen Serban: Cum a slabit cantareata 8 kilograme intr-un timp scurt

Daniel Șuta, editor senior

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top