Connect with us

Monden

Cel mai tatuat om din România. Este șocant felul în care arată bărbatul

Pasiunile diferă de la om la om. Unii au o plăcere aparte pentru piercinguri, alții pentru operațiile estetice sau pentru tatuaje. Românul nostru, Christian Moraru, are o pasiune extrem de mare pentru tatuaje. El a fost declarat cel mai tatuat român în viață și pe bună dreptate, pentru că înfățișarea lui s-a schimbat considerabil și chiar este de nerecunoscut.

Uglyboy, cel mai tatuat român

Christian Moraru, sau Uglyboy, așa cum se autointitulează, este cel mai tatuat om din România. Bărbatul are tot corpul tatuat, inclusiv fața și s-a schimbat complet față de cum arăta înainte. Deși toți îi spuneau să se oprească, pentru că a atins limita, el nu i-a luat în seamă până nu a ajuns să-și atingă scopul.

Inițial, bărbatul și-a tatuat tot corpul. După ce a considerat că e suficient, a deci să treacă și la față. Mulți artiști de tatuaje s-au ferit de el și au refuzat să facă astfel de tatuaje. În mod șocant, el le cerea să îi tatueze și pleoapele, pentru a arăta ca personajul din filme, Joker. Fiind riscant, nimeni nu a vrut să încerce, însă a dat peste o tânără curajoasă care i-a îndeplinit dorința.

Bărbatul este acum complet schimbat și de nerecunoscut. Pleoapele au devenit negre, iar gura a fost tranformată într-o cicatrice roşu aprins, care se întindea și pe față. Din acest motiv, a fost nevoie să-şi schimbe toate actele precum buletinul, paşaportul, pentru că nimeni nu îl credea când le arăta.

 

Uglyboy, celebru pe TikTok

Christian are acum mai multe joburi, lucrează pentru o multinațională și un grup mare din SUA și se pregătește și să intre în industria filmelor interzise, ca producător. Aspectul lui s-a mai schimbat între timp, are și câteva piercinguri și nu se oprește aici.

https://www.tiktok.com/@jurnalul.unui.urat/video/6946962226175577349?lang=ro-RO&is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

Bărbatul a mers chiar de curând la salon pentru a se tatua pe puținele locuri de piele rămase libere. Este foarte celebru pe TikTok, unde lumea îi adresează tot felul de întrebări. Toți sunt curioși să îi afle povestea și îi cer sfaturi despre tatuaje, având în vedere că a devenit chiar un expert în ceea ce privește durerea.

https://www.tiktok.com/@jurnalul.unui.urat/video/6946170562259504389?lang=ro-RO&is_copy_url=1&is_from_webapp=v2

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top