Connect with us
Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la...”

Monden

Claudia Pavel, dezvăluiri fără perdea despre Exatlon: „Când eram la coteț, făceam duș doar la…”

La mai bine de două luni de la ieșirea de la Exatlon, Claudia Pavel a răspuns celor mai provocatoare întrebări legate de concurs.

Mulți fani s-au întrebat ce se întâmplă în spatele camerelor de filmat. Ce fac concurenții de la Faimoși și de la Războinici atunci când sunt întrebați.

Una dintre cele mai puse întrebări de către fani are legătură cu igiena concurenților. Claudia Pavel a decis să le spună fanilor ce fac concurenții pentru a-și menține igiena corporală și la ce trucuri recurg.

Citește și: Geanina Stană, mărturisiri cutremurătoare după ieșirea de la Exatlon. Prin ce tragedie a trecut

„Cu ajutorul lui Dumnezeu, am rezistat în Republica Dominicanî! Concursul acesta m-a făcut pe mine să îmi dau seama că sunt mult mai puternică decât credeam eu și că, de acum înainte, aș putea să fac orice. Mi-am depășit foarte multe limite, inclusiv cele de igienă!

Citește și: Drama concurentelor de la Exatlon! De ce a abandonat Mariana cursa din Franța

Nu am crezut niciodată că am să pot să trăiesc așa, tocmai de aceea, acest gen de show te face să apreciezi mult mai mult confortul de acasă. De obicei, ai senzația că ți se cuvine totul, un pat, o masă bună, o mașină frumoasă, un duș cald. Acolo, însă, este altceva! Din acest motiv, i-am văzut cu alți ochi și pe localnicii care trăiau exact ca noi în camp, în acea sărăcie, dar aveau zâmbetul pe buze și nu erau supărați niciodată”, a dezvăluit Claudia Pavel.

Claudia Cream a povestit și cum se spală fetele la Exatlon! Ce avea în coteț!

„Ne spălam de cele mai multe ori în Ocean! Cu părul meu creț, chiar nu am avut probleme, a fost minunat acolo. Ploua des, iar pentru mine nu era dificil în privința podoabei capilare. Firele le descurcam cu mâna, am găsit o soluție cumva!

Însă a fost greu cu adevărat în privința igienei corporale! Când eram la coteț, de exemplu, făceam duș doar la bidon! Fetele ne ajutam între noi, îl țineam pe rând! În casă, din fericire, aveam duș, dar apa era rece! Nu era deloc confortabil”, a povestit Claudia pentru kfetele.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top