Connect with us
Florin Chilian a slabit 13 kg

Monden

Cum a slăbit Florin Chilian 13 kilograme cu o DIETĂ pe care specialiştii NU o recomandă

Florin Chilian ajunsese sa aiba o greutate de 106 kg. Speriat si el de silueta lui prea plina, artistul a a luat măsuri. A slabit enorm cu ajutorul unei diete drastice  tinute si de medicul Monica Pop.

Solistul a tinut o dieta agresiva pe care medicii nu o recomanda, deloc. Artistul a trait doar cu apa plata si cafea. Evident, in cantitati destul de mari.A decis ca vrea sa slabeasca si nu in timp, ci rapid. Asa ca si-a chinuit corpul pe care l-a hranit doar cu apa si cafea, in mare parte a zilei. Asa a ajuns sa slabeasca 13 kg in 15 zile, desi medicii i-au spus ca nu e bine ce face.

În ce constă dieta lui Florin Chilian

Dupa ce a topit 13 kg, artistul le-a spus fanilor ce dieta a tinut. Evident, le-a recomandat sa o urmeze doar daca sunt sanatosi, mai ales din punct de vedere al inimii.

„Apă și produse bazate pe apă – cafea. Unii îi spun dieta fasting. Nu încercați această «dietă» dacă sunteti sensibili cu inima. Este cumplit de greu. Ziua a treia și a cincea sunt teribile. La mine se pare că doar asta funcționează pentru că vreau repede, imediat și mai ales pentru că nu am răbdare sau echilibru în ce fac…15 zile, 13 kg date jos. Asta pe lângă toate celelalte beneficii legate de curățarea organismului, eliminarea toxinelor, a celulelor bolnave etc”, a scris Florin Chilian pe Facebook.

De ce NU RECOMANDĂ nutriţioniştii această dietă

„Îl cunosc pe Florin Chirlian. Ne știm foarte bine. Îl cred în stare de orice. I-am dat niște sfaturi. I-am explicat să țină dietă câteva zile, dacă vrea să țină cu lichide… Pentru că organismul își ia din resurse în clipa în care omul nu mai mănâncă și se alimentează numai cu lichide. Dar practic, în acest caz, slăbirea nu se face din stratul de grăsime, ci din țesutul muscular, ceea ce poate duce la mari probleme de sănătate.

În niciun caz să nu se depășească trei zile consecutiv. Corpul trebuie să aibă un aport de minerale și proteine, excluzând proteina animală, dar măcar vegetală. Nu recomand nici o dietă de genul acesta. După șapte zile apar deja probleme la nivel celular. Nu recomand așa ceva decât pentru trei zile sau maximum o săptămână, la limita cea mai de sus… Nici postul negru nu se ține chiar pe o perioadă îndelungată”, avertizează nutriționistul Oana Dumitrache, conform click.ro.

Emanuel Laurențiu - redactor. Colegul nostru redactează știri în domeniile știri interne, știri externe.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top