Connect with us
Dan Chișu și Alina Chivulescu s-au căsătorit în secret!

Monden

Dan Chișu și Alina Chivulescu s-au căsătorit în secret!

Nuntă în secret în showbizz-ul din România. Actrița Alina Chivulescu (cea care a interpretat-o pe Bella din La Bloc) s-a căsătorit cu regizorul și actorul Dan Chișu.

Cei doi au spus DA în cadrul unei ceremonii la care au venit apropiații și câțiva membri din familie.

Printre ei s-a numărat și Dana Rogoz, care a anunțat pe Instagram că fosta sa colegă de platou din serialul La Bloc s-a căsătorit.

„Prietena noastră a zis astăzi DA. @alina.chivulescu #felicitari #casadepiatra”, este mesajul ce însoţeşte fotografia postată de Dana Rogoz.

Dan Chișu și Alina Chivulescu sunt exemplele perfecte că timpul nu poate opri iubirea, atunci când sentimentele sunt sincere. S-au cunoscut când amândoi erau tineri și în căutarea drumului potrivit în viață.

Cel care urma să fie cunoscut drept “veşnicul burlac” s-a îndrăgostit rapid de frumoasa actriță, în ciuda diferenței de vârstă, de 20 de ani. Cum, însă, nu erau, probabil, pregătiți pentru o relație de lungă durată, cei doi au pus, brusc, punct legăturii, scrie cancan.ro.

Au reaprins flacăra pasiunii încă din 2014, dar au preferat să rămână retraşi, tocmai pentru a-şi savura în linişte relaţia. În prezent, Dan Chișu și Alina Chivulescu au reluat povestea de iubire după 20 de ani și sunt mai îndrăgostiți ca niciodată.

Dan Chișu a avut o relație cu Alina Chivulescu

Dan Chișu a avut o relație de câțiva ani cu Mihaela Rădulescu. Cei doi s-au cunoscut la începutul anilor 90 și s-au îndrăgostit. Povestea de iubire dintre ei s-a destrămat însă, după ceva vreme.

„Instituţia familiei se duce de râpă, cred că în 200 de ani o să dispară. Aţi văzut cât de uşor se divorţează acum?

Nu cred că am avut de la început o destinaţia matrimonială, aşa că prefer să-mi trăiesc viaţa cu bucurie şi onestitate. Am avut 6 relaţii, toate respectabile, care au durat peste 4-5 ani, dar asta a fost tot în viaţa mea.

Regret enorm că nu am copii! Acesta este singurul meu regret, pentru că asta mi-ar fi dat ocazia să transmit din ceea ce am acumulat. Dar nu le poţi avea pe toate”, a spus Dan Chişu la Kanal D, în urmă cu ceva vreme.

„Mihaela are o personalitate extraodinar de puternică, încerca să-şi impună punctul de vedere aproape fortând situaţia.

Cred că mă certam cu Mihaela săptămânal, dar nu ţine mult. Mie mi-a adus foarte multe lucruri in comportament pentru că eram destul de sălbatic”, a mai spus acesta.

Citește și: Primul soț al Mihaelei Rădulescu, declarații incendiare: „Am prins-o cu…”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top