Connect with us
Detaliul neștiut despre Larisa de la Exatlon! Andreea Mantea a dat-o de gol

Monden

Detaliul neștiut despre Larisa de la Exatlon! Andreea Mantea a dat-o de gol

La numai câteva ore de la sosirea în România, Larisa Vasile a făcut primele declarații despre experiența Exatlon.

Fosta concurentă din echipa Faimoșilor este în culmea fericirii pentru că a reușit să îi vadă pe cei dragi ei.

Invitată în emisiunea „WoWbiz”, Larisa a vorbit despre motivele care au determinat-o să participe la concurs. Chiar Andreea Mantea a dat-o de gol și a dezvăluit că Larisei i-a fost mult prea rușine să se prezinte la un interviu, așa că a pierdut un loc de muncă din cauza rușinii sale.

„A fost greu. Mi-am propus să mă schimb, să trec peste tot ce mi s-a întâmplat. Să trec peste faptul că sunt atât de rușinoasă. Nu mă așteptam să fiu aleasă. M-am gândit la tatăl meu, mă gândeam la ce-mi spunea el, să nu mai fiu rușinoasă, să am curajul să fac ceva pentru mine.

Când el nu a mai fost, mă gândeam ce să fac pentru mine. Simțeam că intru în depresie. M-am gândit ân tot timpul ăsta la el. Am simțit deodată că avea noroc. Mi-am dat seama că sportul mă face fericită. M-am simțit protejată de tata, m-am simțit norocoasă.

Pe mama o visam tot timpul. Visam că nu este bine și că eu trebuie să o salvez. Nu doar eu mi-am pierdut tatăl, și ea și-a pierdut soțul”, a dezvăluit Larisa în emisunea de luni.

Tot aseară, Roxana Moise a fost eliminată din concurs, după ce nu a reușit să aducă un punct. Telespectatorii au decis ca în semifinală să meargă Ștefan.

Citește și: Exatlon 21 mai. Roxana a fost eliminată. Primele declaraţii!

De asemenea, Vladimir, Alex și Ionuț și-au asigurat punctele necesare pentru a merge în semifinala de astăzi.

Cosmin Cernat a vorbit pentru WOWbiz, în direct din Republica Dominicană, dezvăluind care sunt regulile din finală și semifinală.

Citește și: Cătălin Cazacu vorbește despre eliminarea de la “Exatlon”

Pe 23 mai, are loc marea finală

„Urmează jocurile directe, individuale. În semifinală, se pleacă de la 8 puncte. Fiecare înfrângere înseamnă un punct pierdut. Cine ajunge primul la zero pierde. Cei patru vor da tot ce au mai bun. Am rămas cu băieții. Fetele au plecat pentru că băieții au fost mai buni, din punctul meu de vedere.

Au rămas patru atleți excepționali. În semifinală au parte de un traseu nou, nu l-au mai întâlnit, intensitatea și presiunea sunt mai mari. Nu există favoriți, m-am ferit să spun înainte. Este o provocare să faci zi de zi emisiuni”, a declarat Cosmin Cernat, într-un interviu live din Republica Dominicană, cu doar o zi înainte de marea finală, care va fi în direct.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top