Connect with us
Drama din viața prezentatoarei Oana Cuzino. Ce experiență a marcat-o profund

Monden

Drama din viața prezentatoarei Oana Cuzino. Ce experiență a marcat-o profund

Oana Cuzino este una dintre cele mai iubite și apreciate prezentatoare TV, devenită cunoscută în urma prezentării  emisiunii ”Ce se întâmplă, doctore”, difuzată de Pro TV. Ea a trecut prin mai multe experiențe neplăcute de-a lungul vieții sale și a fost pusă greu la încercare. Pe lângă cele două divorțuri, a mai existat ceva ce a marcat-o profund: sinuciderea fostului soț.

De ce s-a sinucis soțul prezentatoarei Oana Cuzino

Oana Cuzino a fost căsătorită de două ori. Până la finalul acestei veri, ea a fost împreună cu israelianul Yoav Stern, alături de care are și un copil. Cei doi au fost împreună aproximativ 10 ani și s-au separat în urmă cu 6 ani. Divorțul a fost unul complicat și chiar și în acest an au ajuns în fața judecătorilor pentru a clarifica anumite probleme însă, de data aceasta, ca aliați.

Înainte de Yoav, Oana a fost căsătorită cu u deputatul Mircea Stănescu, fiul jurnalistului Sorin Roșca Stănescu. Cei doi au trăit o frumoasă poveste de iubire, însă lucrurile nu au mai mers între ei și au decis să se separe. După o iubire care nu a durat prea mult, au luat-o pe drumuri diferite. Chiar și după o perioadă bună de timp, bărbatul a decis să păstreze numele fostei soții și a făcut și mai multe publicații sub această semnătură.

Mircea Stanescu și-a continuat drumul în politică. În 2004 a intrat în Camera Deputaților, după ce a candidat pe listele Partidului Democrat, partid pe care l-a părăsit în anul 2006 pentru PSD. Doi ani mai târziu avea să facă un gest care a marcat-o chiar și pe fosta lui soție.

La 27 decembrie 2008, aflat la volanul unui Mercedes, Mircea Stănescu a accidentat mortal un bărbat, chiar pe o trecere de pietoni din București. El urma să meargă la audieri în luna ianuarie, însă nu a mai apucat, pentru că s-a sinucis.

Despărțirea de persoana iubită, crima pe care a făcut-o și tot stresul care s-a adunat l-au determinat să recurgă la acest gest la doar 9 zile de la accident. Fostul soț al Oanei Cuzino a fost găsit împușcat în cap în apartamentul său din cartierul Panduri. Avea 39 de ani și a decis că nu mai trebuie să lupte pentru nimic, ci să-și pună capăt zilelor.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top