Connect with us
Cine este Gabriela Prisăcariu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Monden

Cine este Gabriela Prisăcariu: date biografice, vârstă, înălțime, studii, familie

Gabriela Prisăcariu este unul dintre cele mai apreciate modele din țara noastră, care se bucură de o mare popularitate datorită frumuseții sale, dar mai ales de când s-a cuplat cu celebrul prezentator TV, Dani Oțil. Află tot ce trebuie despre frumoasa Gabriela, dar și despre relația ei cu prezentatorul de la Neatza.

Detalii despre Gabriela Prisăcariu

Gabriela Prisăcariu are 28 de ani și a absolvit Facultatea de Drept, Universitatea Titu Maiorescu. Cu toate acestea, nu activează în domeniul studiilor pe care le-a terminat, ci se ocupă cu modellingul. Ea este una dintre cele mai de succes femei din România în ceea ce privește lumea modei și cochetează cu acest domeniu încă de la o vârstă fragedă.

Trupul ei este unul bine sculptat și are o înălțime 1,80 metri, iar picioarele ei sunt foarte lungi, ceea ce reprezintă un plus pentru cariera sa. Este foarte atentă la silueta ei și ține cont de tot ce mănâncă.

Participarea ei la „Supermodels by Cătălin Botezatu” a fost una dintre cele mai interesante experiențe ale sale, care i-a adus o mare popularitate. Ea a fost printre concurentele apreciate de marele designer de modă, dar și cea mai controversată, care a intrat în polemici cu celelalte participante.

Pe atunci, colegii o numeau „Scorpia” din cauza obsesiei sale pentru curățenie. Gabriela a explicat că nu poate suporta nici măcar o scamă sau un fir de păr pe covor, motiv pentru care își teroriza colegele cu această problemă.

Pe atunci, ea declara că nu își caută perechea, pentru că a fost dezamăgită de mai multe ori de bărbați. Ei erau uimiți de faptul că este frumoasă, dar și o femeie puternică și inteligentă, care știe ce vrea de la viață, o femeie cărora ei nu i-ar face față.

„Bărbații caută în general femei proaste. Până acum nu mi-am găsit jumătatea și nici nu caut. Am fost cu bărbați care mi-au dat papucii pentru că s-au gândit că sunt și frumoasă, și mai am și ceva în cap, așa că înainte să îi părăsesc eu, au preferat să facă ei pasul ăsta.”, declara Gabriela Prisăcariu.

Totuși, lucrurile s-au schimbat. Ea se iubește acum cu Dani Oțil, în ciuda diferenței mare de vârstă dintre ei, de peste 10 ani. Cei doi se înțeleg de minune și au o relație liniștită, ferită de ochii lumii și nu ezită să-și arate fericirea ori de câte ori au ocazia pe rețelele de socializare. Dani a și cerut-o în căsătorie pe frumoasa Gabriela, semn că au planuri mari de viitor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top