Connect with us
Este Feli Donose însărcinată? Reprezentanții artistei au dezvăluit adevărul despre ea

Monden

Este Feli Donose însărcinată? Reprezentanții artistei au dezvăluit adevărul despre ea

Veste mare în lumea showbizz-ului românesc! Astăzi a apărut informația conform căreia cântăreața Feli Donose ar fi însărcinată.

Cum a pornit totul? Mai exact, pe pagina sa de socializare, artista a postat două dintre versurile noii sale melodii, intitulată sugestiv, „Două inimi”.

Doua inimi bat in mine,/ Doua-mi si doream de mica/ Una este de la mama / Alta imi va spune „Mamica”! , sunt versurile care i-au pus pe jar pe fanii artistei.

Reprezentații cântăreței care anul acesta a participat la selecția Eurovision au ținut să confirme informația, pentru cei de la adevarul.ro.

„Artista alege această formă discretă şi sinceră de împărtăşi fericirea infinită pe care o trăieşte şi îşi declară iubirea necondiţionată copilului pe care îl aşteaptă dintotdeauna“, au precizat reprezentanţii cântăreţei.

Fanii acesteia au fost în extaz după ce au auzit marea veste și i-au umplut pagina de Facebook cu urări.

Felicitari, draga mea!! M-am topit toata ascultand fiecare vers, fiecare nota…esti o minune cu minune in pantec!!

Felicitari! Sa iti dea Dumnezeu o sarcina usoara si un bebelus sanatos!

Felicitari..o data pentru piesa si o data pentru sarcina…..un copil este darul suprem al vietii!, sunt câteva dintre mesajele primite de artistă.

Feli a trecut prin momente cumplite la începutul anului

La începtul acestui an, Feli a trecut prin momente nefericite, după ce tatăl ei s-a stins din viață. Atunci, artista își exprima durerea pe contul personal de socializare.

„Scriu și șterg pentru că încerc să găsesc cuvintele care să exprime ce simt acum, dar unele sentimente se pare că nu pot fi descrise prin cuvinte.

Am fost întrebată prin mesaje unde am “dispărut” și dacă sunt bine pentru că nu am mai postat nimic pe rețelele de socializare.

A murit tatăl meu. Scriu asta ușor amorțită, trecând în câteva secunde de la o stare la alta. E dubios. Nu mă simt EU.

Am nevoie de puțin timp să mă adun. Spun puțin pentru că cred despre mine că sunt o Feli puternică și îmi impun să cred asta acum mai mult ca niciodată.

Admir oamenii care sunt atat de puternici încât ar putea să treacă peste asemenea dureri repede, dar eu, din pacate, nu mă număr printre ei.

Cu bune, cu rele, familia e familie dincolo de orice, sângele apă nu se face și iubirea nu dispare.

Niciodată. Am nevoie de mine acum. De câteva zile mă caut și nu mă găsesc.

Până am să mă găsesc, vă rog să îmi respectați dorința de a nu fi întrebată ” Cum?” “De ce?” ș.a.m.d. Un gând bun și o îmbrățișare ar fi hrană pentru suflet. Nimic mai mult.

Vă mulțumesc pentru înțelegere”, a scris Feli Donose pe Facebook.

Relația lui Feli cu tatăl său a fost problematică în unele momente. iar aceasta recunoștea într-un interviu acordat anul trecut că au avut o perioadă lungă în care nu au vorbit.

„E foarte dubios, că noi la ultima ceartă, mă rog nu a fost chiar ceartă, am explodat eu, am spus lucruri.

În urmă cu 6 ani mi-am apăsat snigură pe niște butoane și am spus multe reproșuri și instant am simțit ca și când el mi-a ieșit din suflet.

Omul mi-a ieșit de la inimă. Am făcut terapie mulți ani. Tata e singurul om pentru care nu aveam niciun sentiment. Nu puteam. 

Citește și: Iubita lui Bursucu este însărcinată: „Îmi doream foarte mult să devin tată”

Am mers la psiholog ca să înțeleg de ce nu-l iubesc pe tata, și când mi-a spus să-l iert, am renunțat la psiholog, crezând că nu e bun terapeutul.

Până de curând nu am vorbit cu el, iar psihologul actual, îmi este și prieten și m-a făcut să înțeleg multe lucruri.

De curând m-am uitat la telefon și l-am sunat pe tata și când mi-a zis Alo, am vorbit jumătate de oră.

Și conversația a fost extrem de normală, și la final i-am zis că nu mai puteam vorbi și că-l iubesc.

Am închis telefonul și am intrat în stare de amorțire. Am plâns”, a mărturisit Feli într-un interviu pentru Antena Stars în vara anului 2017.

Citește și: Betty Salam NU a vrut să rămână însărcinată: „A fost un șoc, nu sunt PREGĂTITĂ”

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top