Connect with us
Georgiana și Rareș Lobonț s-au căsătorit! A cerut-o de soție de la prima întâlnire

Monden

Georgiana și Rareș Lobonț s-au căsătorit! A cerut-o de soție de la prima întâlnire

Una dintre cele mai iubite artiste de muzica populara din Ardeal s-a casatorit cu alesul inimii sale, pe care il cunoaste inca de pe vremea liceului. Georgiana si Rares Lobont s-au casatorit.

Georgiana si sotul ei, Rares, si-au construit o relatie frumoasa inca de pe bancile liceului. Artista era in clasa a 9-a, iar el in clasa a 12-a, iar atunci cand s-au intalnit prima oara, dupa prima zi de liceu, a fost dragoste la prima vedere.

„Povestea noastră de dragoste se aseamănă cu poveștile de dragoste din basme. Eu eram pe clasa a 9-a, iar soțul meu pe clasa 12-a. Eram în primele zile de liceu când etuziasmată alături de noii mei colegi dar și de prieteni ieșeam de la școală. Pe drum, la un colț de stradă m-am intersectat cu un băiat foarte drăguț, blond cu ochii albaștri, parcă era un actor de la Hollywood.

Nu-l văzusem niciodată, deși locuiam in Gherla de o viață. Din prima cred că m-am îndrăgostit de el. Partea amuzantă e că părinții noștri erau prieteni de familie dar eu nu le cunoșteam băiatul. Îmi doream să aflu cine este dar nu prea aveam cum, nici cei din anturajul meu nu-l cunoșteau.”, povesteste artista despre „prima intalnire” cu sotul ei.

Citește și: Matthew Lewis, starul din Harry Potter, s-a căsătorit!

Dupa cateva zile cei doi au inceput sa comunice pe net, iar de la prima lor intalnire Rares i-a spus ca vrea sa-i devina sotie, lucru care s-a si intamplat peste cativa ani. „După câteva zile a făcut rost de id-ul meu de messenger, pe acea vreme era în vogă, și am început să vorbim. De la prima noastră întâlnire mi-a zis că vrea să-i devin soție! El știa tot despre mine. Eu, copilă, am luat totul ca pe o joacă.”, povesteste indragita intrepreta.

Citește și: Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit în SECRET? Imaginea care îi dă de gol

Insa anii au trecut, iar drumurile lor s-au despartit pentru o perioada. Rares a plecat la facultate in Sibiu, iar Georgiana a ramas la Gherla, la liceu, insa in tot acest timp cei doi pastrau legatura pe net. „Anii au trecut, el a plecat să studieze facultatea la Sibiu iar eu am rămas la Gherla pentru că abia începusem liceul. Îmi zicea în tot acest timp că sunt prea mică de relații și că trebuie să mai cresc. Întotdeauna am simțit ceva special pentru el, iar el mereu mă căuta și-mi dădea sfaturi. Încă de pe atunci mă susținea moral în latura artistică.”, povesteste Georgiana Lobont.

Dupa ce artista a terminat clasa a 12-a, Rares a venit acasa, in vacanta, si de atunci au inceput sa aiba o relatie in adevaratul sens al cuvantului. Atunci cei doi au avut prima lor vacanta impreuna, iar dragostea lor s-a sudat si mai tare.

„La sfârșitul clasei a 12-a a venit acasă în vacanță și am început să avem o relație. Voia să mă ceară de nevastă, dar eu nu vroiam pentru că mă vedeam prea mică și vroiam să dau la facultate. Prima noastră vacanță împreună a fost chiar după BAC, eram fericită că îl luasem cu notă mare și eram a 4-a ca medie pe oraș. Părinții văzând rezultatele mele nu am mai comentat nimic.„, povesteste cu emotie artista.

Dupa 2 ani, Rares a cerut-o de sotie pe artista, chiar in Ajunul Craciunului. In 2016 s-au hotărât să facă şi pasul cel mare: nunta. Au avut o nuntă de vis, cu peste 400 de invitaţi, iar la sfârșitul anului 2017 a aparut pe lume rodul iubirii lor, primul lor copil: Eduard-Nicolas:

„În al 2-lea an al meu de facultate m-a cerut de soție. Chiar în Ajunul Crăciunului. Eram foarte fericită. În 2016 ne-am căsătorit, am avut o nuntă ca-n povești cu mulți colegi de cântec și oameni dragi nouă… peste 400 de oameni, iar la sfârșitul anului 2017 am adus pe lume minunea noastră pe nume Eduard-Nicolas.”, spune fericita artista.

Rareș a devenit impresarul Georgianei

Rares, sotul artistei, a renuntat la cariera de stomatolog pentru a deveni impresarul sotiei

„Rareș soțul meu a devenit impresarul meu și al formației mele, se ocupă de imaginea mea și de evenimente. Este exact ceea ce mi-am putut dori. Mă bucur că la 24 de ani pot să spun că deja sunt o femeie împlinită, o mămică fericită și o artistă care se bucură de iubirea publicului.”, a conchis intrepreta de muzica populara Georgiana Lobont.

Indragita intrepreta a lansat ieri cel mai emotionant si personal videoclip din cariera, „Satu’ meu cu oameni buni”, în care venerează tot ce are mai scump și drag – familia. In videoclip, aveți ocazia să admirați cele mai prețioase ființe din viața artistei: bunica, parintii, baietelul si o parte din rudele artistei.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top