Connect with us
Dan Negru revine la Antena 1 cu o nouă emisiune săptămânală - „Scena Misterelor”

Monden

Dan Negru: „Cred că mi-am ratat cariera”. Cum a ajuns să fie prezentator TV

Dan Negru este unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România. An de an, acesta reușește să țină în fața televizorului milioane de români de Revelion.

Însă Dan Negru recunoaște că și-ar fi dorit să fie altceva și simte că și-a ratat cariera. Acesta a dezvăluit că a vrut să fie șofer de TIR, iar faptul că a ajuns în televiziune a fost din greșeală. Dezvăluiririle sale au fost făcute în contextul începerii unui nou sezon al emisiunii „Next Star”, o emisiune care prezintă copii talentați.

„Când eram copil, visam să fiu șofer de TIR. Cum am ajuns în televiziune? Din greșeală… Cred că mi-am ratat cariera. Îţi dai seama cum aș fi țipat eu, după ce dădeam geamul jos: “Radar!”? Aș fi fost un șofer de TIR teribil”, a spus Dan Negru pentru spynews.ro.

Te-ar putea interesa și: Uite cum aratau ESCA si DAN NEGRU pe bancile scolii!

Se pare ca nostalgia a cuprins vedetele din Romania, astfel ca au inceput sa scoata din arhiva fotografii de pe vremea tineretii. Uite cum aratau Andreea Esca sau Dan Negru, inainte sa cunoasca celebritatea.

Citește și: Dan Negru lanseaza un SCANDAL DE POMINA pe Facebook: “Tiganii ii fura pe francezi si artistii romani…”

Andreea Esca (42 de ani) va celebra alaturi de fostii colegi 25 de ani de la terminarea liceului, astfel ca a publicat pe o retea de socializare o fotografie din acea vreme. Prezentatoarea de stiri apare alaturi de mai multi colegi, pe vremea cand celebritatea era doar un vis.

„In iunie avem intalnirea de 25 de ani de la terminarea liceului . Poze „compromitatoare” ies la iveala… Vi se pare ca ne stresa tabloul cu Ceausescu, uitandu-se la noi???”, a scris Andreea Esca pe Facebook.

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

O alta vedeta din Romania care si-a adus aminte de tinerete a fost Dan Negru. Acesta si-a surprins fanii internauti cu o poza de acum douazeci de ani, de pe vremea cand acesta inca era in Timisoara, unde lucra la un post de radio.

“Mi-am lasat o parte din viata la Radio Timisoara, care implineste acum 60 de ani. In 1995 am prezentat aniversarea de 40 de ani impreună cu Adina Ene Ostoici, o voce legenda. E mai greu sa faci radio decat televiziune, pentru ca in radio trebuie sa pui decorurile in mintea ascultatorului… La inceput a fost cuvantul, adica radioul…”, scria Dan Negru pe rețeaua de socializare.

sursa foto facebook.com

sursa foto facebook.com

sursa foto principala promotor.ro

1 Comment

1 Comment

  1. Bujorel

    2018-06-08T12:48:04+03:00 at 12:48

    EȘTI RATAT DIN NASCARE

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top