Connect with us

Monden

La doi ani de la moartea Piticului Colorado, soţia artistului de circ iubește din NOU! Cine este iubitul său

La doi ani de la moartea celui mai cunoscut pitic din România, o veste despre soția sa îi uimește pe toți fanii săi.

În urma lui Cristian Șerban au rămas Mădălina, soția sa, precum și o fetiță, pe nume Eva, care acum are doi ani și jumătate.
După o perioadă în care s-a ocupat exclusiv de creşterea fetiţei, Mădălina a revenit în arena de circ, dar şi-a refăcut recent şi viaţa sentimentală.

Noul său partener se numește Ionuț, iar prietenii Mădălinei sunt fericiți pentru că aceasta și-a refăcut viața.

„Să fiți fericiţi. Iar pe tine iubita, dacă are cineva de gând să te judece, o poate face liniștit…. este viața ta, și faci ce vrei, dar cred că ar trebui să înțeleagă că viața merge mai departe și ești liberă să-ți refaci viața și viitorul!! Felicitări și multă sănătate!”, i-a transmis Mădălinei o amică.

Cel mai cunoscut pitic din România, Cristian Șerban, a murit la Cluj la începutul lunii noiembrie a anului 2016, iar anunțul a fost făcut pe Facebook de un apropiat. Acesta suferea de o afecțiune la ficat.

Citește și: Soția piticului Colorado, primele declarații după moartea soțului

„Deci nu îmi vine să cred. Nu poate fi adevărat că a plecat Cristi Magicianul Piticul Colorado după doar câteva luni de când s-a născut fetita ta să o lași singură? De ce??? De ce? De ce Doamne nu ai grijă și de noi artiști? De ce dai pe cineva și ei la fel de repede pe alt cineva drag? Asta vara am filmat la eforie botezul fetiței tale cu #NeaMarin. Ce bucuros erai ca ai fata si ca o sa ai urmași.

De ce nu te-a ținut Dumnezeu lângă ea decât câteva luni??? Și unde a trebuit să mori? Taman la Cluj unde acum 2ani a murit și mama Karla Monty după ce ați venit la ea….de ce tocmai acolo? cu cine mai râd eu?? Prea tânăr sa pleci… Îmi pare extrem de rău ca nu te mai pot vedea niciodată. Îmi pare nespus de rău și cu atâta durere îți spun. Dumnezeu să te odihnească în pace!„, a scris Magicianul Toredo pe pagina lui de Facebook.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top