Connect with us
Leonard Doroftei, primele declarații după accidentul fiului său: „A fost un șoc, Alexandru nu e...”

Monden

Leonard Doroftei, primele declarații după accidentul fiului său: „A fost un șoc, Alex a sărit imediat din mașină…”

La câteva zile de când fiul lui Leonard Doroftei a făcut accident în municipiul Ploiești, fostul pugilist rupe tăcerea despre fiul său, în vârstă de 20 de ani.

Fostul campion la box este șocat de incidentul care s-a petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, iar întâmplarea l-a marcat profund. Leondard Doroftei nu își poate imagina cum s-a putut întâmpla așa ceva, mai ales să Alexandru nu le-a creat niciodată probleme și spune că fiul lui este un „băiat extrem de liniștit, care nu ne-a create niciodată probleme”.

Citește și: Accident grav provocat de fiul lui Leonard Doroftei

„Normal că a fost un șoc pentru întreaga familie. Băiatul nu bea, nu fumează, nu se droghează! Pur și simplu s-a întâmplat. Nu este primul sau ultimul accident de acest fel care are loc în România”, a povestit, pentru Libertatea, Doroftei.

Leonard Doroftei a dezvăluit și ceea ce i-a spus Alexandru, după accident: „A fost un șoc și pentru Alexandru, e până la urmă doar un copil. Nu este adevărat că tasta telefonul mobil înainte de impact.

Alex mi-a spus că pur și simplu s-a trezit cu Loganul în față. A frânat, a tras de volan, dar mașinile (n.r. Mercedesul condus de Alexandru a intrat într-un Logan) tot s-au lovit și, mai apoi, au intrat în celelalte două (n.r. – un BMW și un Opel Corsa).

Alex a sărit imediat din mașină și s-a dus să-l ajute pe domnul care se afla în Logan. Acesta a avut nevoie de investigații medicale, a fost transportat la spital, dar viața nu-i este pusă în pericol. Când e să se întâmple ceasul rău…”.

Citește și: Leonard Doroftei implicat în accident în București

Ce spune Leonard Doroftei despre fiul său

Extrem de afectat de acest eveniment neplăcut, „Moșu” a continuat: „Eu i-am făcut mari, i-am crescut așa cum am știut. Nu s-a auzit niciodată ceva rău despre copiii mei. De exemplu, Alex este student în anul II la Fizică Atomică, la Măgurele.

Nu e un golan, un derbedeu sau unul care să facă tâlhării. E un băiat extrem de silitor, cu 10 la matematică. Îi place să se lupte, să reușească în viață. După accident, s-a stabilit că n-a consumat alcool pentru că pur și simplu nu bea”, a mai spus Leonard Doroftei pentru libertatea.ro.

Dacă despre mașini Leonard Doroftei spune că, „până la urmă sunt doar niște fiare, bine că accidentul nu a avut implicații mai grave’, despre urmările accidentului, fostul campion mondial WBA la semiușoară ne-a spus: ‘Am fost la poliție, Alex a dat declarații, se fac investigații. Să vedem ce vor stabili oamenii legii”.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Monden

To Top