Connect with us

Monden

Unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori TV din România a devenit bunic, la doar 43 de ani: „Plutesc”

Veste uriașă pentru unul dintre cei mai importanți oameni de televiziune. Oreste Teodorescu a devenit pentru prima dată bunic. Fiica sa, Sabina, a adus pe lume primul copil.

Oreste a dat vestea cea mare prietenilor săi, după ce în luna iulie s-a aflat că Sabina este însărcinată.

„Plutesc imponderabil alături de soția mea, cu zâmbete largi agățate între urechi! De aseară, viața noastră a căpătat un nou sens: suntem bunici!

Fiica lui Oreste era însărcinată în șase luni jumătate și a ținut totul secret până atunci, când a decis să facă marele anunț pe conturile de socializare: „Momente ce vor rămâne în amintire…26 de săptămâni” – a scris Sabina, etalându-și burtica de gravidă.

Oreste a devenit bunic la doar 43 de ani. Jurnalistul este căsătorit din anul 1996 cu Liliana Teodorescu, iar Sabina este singura sa fiică.
Anul trecut, tânăra s-a căsătorit cu iubitul său, un tânăr din Tulcea, pe nume Adi Cornei.

Citește și: Betty Stoian a născut. Ce făcea Florin Salam în ziua în care fata lui a devenit mamă

Celebrul prezentator Oreste Teodorescu, a trecut prin clipe neplăcute în această vară. După scandalul cu „Droguri pentru vedete”, acesta a avut o altercație cu poliția, întâmplare pe care a povestit-o pe Facebook.

PRECIZARE. Cu privire la postarea și fotografiile apărute în mediul online, pe un cont de socializare al domnului Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu, în care acesta face referire la discuțiile purtate cu un polițist din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, la data de 19 iulie a.c., Compartimentul de Relații Publice al I.P.J. Ilfov este abilitat să comunice următoarele:

La data de 19 iulie a.c., în jurul orei 1.30, în urma unei acțiuni operative pe linie de siguranță rutieră, desfășurată în localitatea Tânganu, județul Ilfov, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov – Poliția Orașului Pantelimon au oprit pentru verificări un autoturism, condus de Oreste Alexandru Scarlat Teodorescu.

La momentul în care polițiștii l-au legitimat și au verificat porbagajul autoturismului, conducătorul auto a devenit recalcitrant la adresa acestora.
În urma controlului efectuat, polițiștii au constatat că autoturismul nu era dotat cu trusă medicală, triunghiuri reflectorizante și stingător pentru incendii omologate, motiv pentru care, polițiștii l-au sancționat contravențional, conform articolului 100, alin. 1, punctul 13 din O.U.G. nr. 195/2002 republicată.

Deși, în repetate rânduri, i s-a solicitat acestuia reîntoarcerea la mașină, acesta nu a respectat indicațiile polițiștilor.

Pentru această abatere, conducătorul auto a fost sancționat, potrivit articolului 100, alin. 3, litera f din O.U.G. nr. 195/2002 republicată, iar, ca măsură complementară, i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 30 de zile, pentru nerespectarea indicațiilor și dispozițiilor polițistului rutier aflat în exercitarea atribuțiilor de serviciu.

Astfel, șoferul a fost sancționat cu amendă contravențională, în valoare de 1.160 de lei.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top