Connect with us
Misha, mărturisiri dureroase despre Connect-r și fetița lor! Cum reacționează micuța când îl vede

Monden

Misha, mărturisiri dureroase despre Connect-r și fetița lor! Cum reacționează micuța când îl vede

La câteva săptămâni de când s-a aflat că a divorțat de Connect-r, Misha a vorbit despre acest moment din viața sa. Vedeta a dezvăluit cum se înțelege fetița ei cu artistul.

Misha a vorbit într-un interviu pentru Antena Stars dspre relaţia pe care Maya o are cu Connect-r. Micuţa şi tatăl ei se înţeleg perfect, iar atunci când se întâlnesc sunt de nedespărţit.

„Da, cam da. Dacă apare tatăl ei în peisaj nu prea mă mai bagă în seamă, dar şi înainte şi acum îşi petrece foarte mult timp cu mine. Adică şi înainte petreceam foarte mult timp împreună. În ultimul timp, tatăl ei are un program mai încărcat.

Relu a intrat în trust la Antena şi e ocupat cu „Te cunosc de undeva”. Maya se uită la tati la tv. Programul lui e mai încărcat, are şi concerte mai multe. În ultimul timp s-au văzut mai rar, dar de câte ori poate bineînţeles că se văd”, a spus Misha.

Misha a a fost întrebată şi dacă a vorbit cu fetiţa ei despre cele întâmplate între ea şi tatăl ei, artista spunând că a evitat să deschidă acest subiect pentru că Maya este prea mică.

„Maya e prea mică în momentul ăsta ca să înţeleagă sau să pot să îi explic treburi de genul acesta. Nu am discutat nimic”, a spus Misha.

Citește și: Update: Connect-R a divorțat de Misha! Primele declarații ale cântărețului

Connect-r a fost cel care a anunțat divorțul de Misha, iar aceasta a evitat săptămâni întregi să vorbească despre acest moment personal din viața lor:

„Nu au trecut doar câteva luni (n.r. de la divorț), a trecut un an și câteva luni. Au trecut câteva luni de când a fost totul făcut public. Bineînțeles că viața mea s-a schimbat, dar am încercat să-mi canalizez puțina energie pe care o aveam atât pe Maya, cât și pe carieră, și pot spune că deja încep să mă simt mai bine.

Nu e ușor să fii mamă singură, dar nici imposibil… Sunt femei care cresc singure trei-patru copii… Din păcate, nu pot da sfaturi nimănui, când vine vorba despre familie și copii. Asta implică mai multe lucruri… Sentimente, obligații… Fiecare face cum consideră că este mai bine atât pentru ea (mama) cât și pentru copil/copii.

Mă ajută uneori mama cu Maya. O dată la câteva săptămâni, vine de la Galați și mai stă cu Maya sau o chem eu când am nevoie. În rest, stau eu cu ea, nu avem bonă”, a spus Misha, pentru VIVA!

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top