Connect with us
Lorelai Moșneguțu, în fața celui mai dificil moment din viața ei: „Nu am emoții, sunt liniștită”

Monden

Lorelai Moșneguțu, în fața celui mai dificil moment din viața ei: „Nu am emoții, sunt liniștită”

Lorelai Moșneguțu, cântăreața fără mâini și care a impresionat pe toată lumea cu talentul ei, se pregătește pentru una dintre cele mai mari provocări din viața ei.

Câștigătoarea sezonului trecut al emisiunii „Românii au talent” se pregătește pentru cel mai greu examen de până acum. Aceasta urmează să susțină evluarea națională și să dea la liceul dorit.

„Nu am emoții, sunt liniștită. Urmează examenul de evaluare națională, iar apoi cel de admitere la Liceul de Arte. Am fost în Quatar să cânt. Am primit un trofeu în Quatar. Peste două săptămâni am banchetul, voi cânta și acolo.”, a spus Lorelai Moșneguțu în cadrul unei emisiuni tv.

Viorica Pârvan, femeia care are grijă de Lorelai Moșneguțu încă de când era bebeșuș, s-a declarat profund impresionată de modul în care autoritățile din alte țări se implică în viața persoanelor cu dizabilități.

„Am vizitat și o facultate specială pentru persoane cu dizabilități. Acolo statul are grijă de ei până la vârsta de 21 de ani. Se găsește pentru fiecare un loc de muncă, nu ca la București.”, a spus Viorica Pârvan în timpul unei emisiuni tv.

Citește și: 13 Lucruri pe care nu le știai despre Lorelai Moșneguțu

Membrii juriului Românii au talent au fost pur și simplu fermecați de Lorelai, iar Mihaela Rădulescu i-a schimbnat soarta fetiței, apăsând pe butonul Golden Buzz, care a trimis-o direct în semifinala competiției. De acolo și până la câștigarea concursului nu a mai fost decât un pas.

Citește și: Lorelai Moşneguţu a câștigat Românii au talent

Lorelai, mesaj special pentru Mihaela Rădulescu

Copleșită de laudele care i-au fost adresate de vedeta TV, Lorelai i-a adresat atunci Mihaelei Rădulescu un mesaj emoționant.

„Frumoasă domnișoară, sunt o ființă binecuvântată datorită familiei mele, profesorilor, colegilor de: clasă, teatru, cor, canto și fanilor de pretutindeni, de care sunt înconjurată cu multă căldură zilnic și formăm astfel cea mai grandioasă familie.

Acum, dacă îmi este îngăduit, faceți și d-voastră parte din familia mea împreună cu întreg juriu, prezentatorii și producătorii de la „Românii au talent”.

Miracolul acestei lumii îl reprezintă oamenii a căror viață o putem influența, iar dumneavoastră aveți acest mare merit, prin gestul făcut umilei mele persoane de a mă trimite direct în semifinală, schimbându-mi viață.

Mi-ați făcut o surpriză, dincolo de ceea ce mi-aș fi putut imagina vreodată. Din acea clipă, sunteți și veți rămâne veșnic în rugăciunile mele, atât cât Dumnezeu va binevoi să zăbovesc pe acest pământ!

Fiți binecuvântată alături de frumoasă dumneavoastră familie!”, a declarat Lorelai Moșneguțu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top