Connect with us
Anca Surdu, clipe de cumpănă la Exatlon: „Nu puteam dormi noaptea. Medicii mi-au spus...”

Monden

Anca Surdu, clipe de cumpănă la Exatlon: „Nu puteam dormi noaptea. Medicii mi-au spus…”

Vestea că Anca Surdu a fost nevoită să abandoneze concursul Exatlon a fost un șoc pentru mulți fani de-ai emisiunii. Din cauza unei probleme medicale, aceasta s-a văzut nevoită să se întoarcă din România și să renunțe la concurs.

Fosta concurentă a dezvăluit că nici acum nu a scăpat de alergia cu care s-a confruntat în Republica Dominicană.

Citește și: Claudia Pavel, verdict dur din partea medicilor: „Am avut noroc că am fost eliminată de la Exatlon!”

„Momentul în care am avut alergia a fost dificil. Înainte să plec, cu vreo 3 săptămâni sau o lună, mi-au apărut întâi pe frunte, apoi pe toată fața, niște bubițe care s-au transformat în niște bube foarte mari.

S-au extins pe piept, nu puteam dormi noaptea… Medicii mi-au spus că motivul e soarele. Eu am tenul deschis și probabil de asta. Acum sunt mai bine, sper să îmi treacă complet”, a spus sportiva imediat dupa ce s-a întors din Republica Dominicană.

Citește și: Exatlon 13 aprilie. Dezvăluiri neașteptate făcute de Anca Surdu, despre plecarea din concurs

Anca Surdu este învățată cu provocările dure încă din copilărie, sportiva muncind din greu pentru cariera de gimnastă. În timp ce copiii de vârsta ei se jucau, Anca avea un program riguros și își petrecea majoritatea timpului la antrenamente.

„Nu voi uita, cu siguranță, niciun moment din cariera de gimnastă. Unele mi le voi aminti cu mai multă bucurie. Clipele de glorie este normal să le păstrăm cât mai prezente.

Evident că îmi amintesc cu zâmbetul pe buze cum am sărit în sus de bucurie și cum țipam cu lacrimi în ochi dând ture de sală când am știut clasamentul de la campionatul mondial. A fost o nebunie!

Dar cu siguranță nu voi uita niciodată momentele în care făceam trei antrenamente pe zi, când concuram cu dureri îngrozitoare pentru că tratamentele nu își făceau efectul sau când ratam medalia la o diferență infimă și veneam pe locul 4.

Toate sunt păstrate în suflet, iar gimnastica aerobică și toate experiențele pe care le-am avut ca sportiv m-au format și m-au modelat astfel încât să pot face față mai ușor provocărilor vieții”, a declarat Anca Surdu pentru slabsaugras.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top