Connect with us
Prima reacție a lui Adrian Minune, după ce s-a spus că fata sa este gravidă

Monden

Prima reacție a lui Adrian Minune, după ce s-a spus că fata sa este gravidă

În presa mondenă circulă informația că fata lui Adrian Minune ar fi însărcinată. Carmen ar urma să devină mamă la jumătatea lui 2019, conform ultimelor zvonuri.

Deocamdată, aceste informații nu au fost nici confirmate, dar nici infirmate de Carmen Minune, care nu a avut până acum o reacție pe acest subiect.

Contactat telefonic şi întrebat dacă, într-adevăr, va deveni bunic, Adrian Minune s-a fâstâcit. Nu a infirmat, dar nici nu a vrut să discute despre acest subiect şi a dat-o la telefon pe soția sa, scrie click.ro.

Mama lui Carmen le-a spus reporterilor că „nu suntem noi în măsură să vorbim, așa că vă rugăm să o sunați pe Carmen să vă spună ea aceste lucruri.”

După mai bine de doi ani de relație, Carmen Simionescu, pe numele de scenă Karmen, s-a despărțit la finalul acestei veri de regizorul Bogdan Daragiu.

După scurt timp, aceasta a început o nouă relație, cu Bogdan Căplescu.

Citește și: Carmen Minune, însărcinată?! Cum arată tatăl copilului

Cum o cheamă, de fapt pe fata lui Adrian Minune

Puțină lume știe că, de fapt, numele adevărat al fetei manelistului nu este Carmen. Numele întreg și real al ei este Simionescu Silvia Claudia!

“Carmen e numele de botez, numele naşei sale. Când era la şcoală i s-a spus Silvia Claudia, prin clasa I-a şi a II-a, dar nu îi plăcea, apoi toată lumea i-a spus Carmen”, a dezvăluit Cati, mama lui Carmen şi soţia lui Adi Minune.

Bruneta, în vârstă de 21 de ani, s-a făcut cunoscută după ce a fugit de acasă anul trecut cu iubitul său de atunci, Franco. Disperat, manelistul a cerut ajutorul poliţiei.

Dispariţia fetei a ținut cu sufletul la gură o ţară întreagă. Ulterior, Adrian Minune l-a acceptat pe băiat, însă relația acestuia cu Carmen nu a ţinut prea mult. Cei doi s-au despărţit de două ori de atunci.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top