Connect with us
Roxana Vancea s-a căsătorit! Cine este bărbatul care a cucerit-o

Monden

Roxana Vancea s-a căsătorit! Cine este bărbatul care a cucerit-o

Roxana Vancea a uimit pe toată lumea atunci când a postat pe pagina sa de socializare două fotografii în care își anunță prietenii că s-a căsătorit.

După o relație tumultuoasă cu Mihai Bendeac, Roxana se pare că iubește din nou. Mai mult decât atât, aceasta a făcut și pasul cel mare.

Fosta „vecină” de la „Neatza cu Răzvan și Dani” se iubește cu un medic veterinar pasionat de sport, potrivit evz.ro.

Roxana și-a anunțat prietenii că a făcut pasul cel mare după ce a postat pe contul său de socializare două fotografii. Într-o fotografie, aceasta își prezintă buchetul de mireasă. În cealaltă imagine, aceasta este surprinsă în timp ce semnează în fața ofițerului de stare civilă.

Pentru eveniment, Roxana a optat pentru un costum alb, simplu, și nu a ales o rochie, așa cum mulți se așteptau.

Roxana Vancea a avut o relație timp de câțiva ani cu Mihai Bendeac. De altfel, de dragul ei, actorul și-a făcut și un tatuaj pe degetul inelar.

După ce s-au despărțit, Roxana i-a trimis un mesaj emoționant, iar Mihai i-a răspuns în aceeași manieră.

„Oamenii se îndrăgostesc. Nu o spun eu. Pur şi simplu se întâmplă de când lumea. Oamenii plutesc împreună în jocul acela nebun al iubirii. Uneori, preţ de câteva clipe. Alteori, preţ de câteva luni. Şi alteori, preţ de o viaţă. Împreună, oamenii refac clipele.

Le dau gust. Le dau miros. Le încheagă. Le transformă în gesturi frumoase care te fac mereu să simţi cum inima îţi bate nebuneşte şi nu vrei să fii vreodată în altă parte. Sau lângă altcineva. Câteodată, însă, ne dăm seama că sentimentele noastre nu sunt îndeajuns pentru a rămâne lângă un om. Şi atunci, plecăm. Plecăm nu pentru că nu am mai putea rămâne. Oricine poate rămâne lângă cineva o viaţă, dar nu despre asta este vorba.

Citește și: Dieta Roxanei Vancea. Cum se mentine vedeta in forma

A rămâne unul alături de altul o viaţă întreagă nu presupune acte de eroism. Nu presupune compromisuri. Nici sacrificii. Presupune înţelegere, respect şi multă preţuire. Presupune tandreţe, zâmbet, căldură. Presupune să repari unde se poate şi să adaugi acolo unde se simte gol.

Citește și: Mihai Bendeac, pregătit de căsătorie? ”Încă se mai întâmplă …”

Presupune dimineţi în care să te pierzi în ochii celui de lângă tine. Clipe în care să te ţii strâns de mână. Presupune să te bucuri unul de altul şi unul pentru altul chiar şi atunci când bucuria pare doar o părere. Presupune ca inima să ţină mereu sufletele în echilibru.

Presupune nopţi de pasiune, iar când acestea dispar, nopţi tandre şi liniştite. Presupune iubire! Când din reţeta asta lipsesc ingrediente, mai bine dăruiţi-vă un zâmbet frumos şi lăsaţi viaţa să completeze restul. Din cand in cand iubirea inseamna si plecari”, a scris Roxana Vancea pe Facebook.

„Mulţumesc pentru că am trăit, efectiv, alături de tine, mult timp, postarea asta”, i-a scris actorul ca răspuns.

Continue Reading
You may also like...
Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top