Connect with us
Cătălin Cazacu, PRIMELE declarații despre relația cu Claudia Pavel: „Nu am ascuns niciodată! Regret că...”

Monden

Cătălin Cazacu, PRIMELE declarații despre relația cu Claudia Pavel: „Nu am ascuns niciodată! Regret că…”

La câteva zile de la revenirea în România, Cătălin Cazacu a vorbit despre momentele grele pe care le-a trăit în Republica Dominicană. Dorul de familie a fost unul foarte mari și cu greu a reușit să nu se gândească tot timpul la cei dragi.

„Cea mai mare avere pe care eu o am sunt prietenii mei şi familia mea. Nu o să fiu niciodată bogat pentru că sunt un copil care o să îşi cumpere jucării continuu, aşa că o să mă mândresc cu cea mai mare bogăţie a mea, aceasta fiind prietenii mei. (…) Da, eu sunt foarte bun prieten cu Liviu Vârciu, el este mai mult cu mine, dar…glumesc!

Este cel mai bun prieten al meu şi eu tot timpul l-am considerat familie pentru mine şi, din păcate, asta este una dintre durerile pe care eu le-am avut acolo, datorită culorilor diferite pe care le avem din punct de vedere contractual. Nu am putut să vorbim, lucru pe care noi îl facem foarte des, şi a fost persoana de care poate mie mi-a fost cel mai dor.

Citește și: Cătălin Cazacu a făcut anunțul la care nimeni nu se aștepta: „M-am însurat!”

Cu familia mea am vorbit, cu fiul meu am vorbit. E omul de care am fost lipsit de orice contact, timp de 5 luni. Cu oricine altcineva puteam să vorbesc, cu el nu puteam să vorbesc.”, a declarat Cătălin la Interviurile VIVA!.

Citește și: EXCLUSIV! Giani Kiriță și Cătălin Cazacu s-au ascuns în bucătăria unui restaurant

Cât despre zvonurile că ar forma un cuplu cu diverse femei, acesta a spus că nu știe de ce toată lumea crede că este un cuceritor.

Nu știu de ce mi se pune mie eticheta asta de mare cuceritor, pentru că eu sunt chiar urâțel. Eu sunt sufletul petrecerii, e greu să nu mă iubești!

Regret că pun singur capul pe pernă. Chiar dacă vreau să pozez într-un cuceritor. Încă visez și cred că există cineva acolo care va fi cu capul pe perna mea. Cred că e o greșeala să te gândești la însurătoare, asta o să vină singură. Se va întâmla nepremeditat.

Nu îmi place să fac planuri. Eu sunt foarte împăcat cu trecutul meu, nu știu dacă el e împăcat cu mine. Am făcut pace cu trecutul. În astea cinci luni, pe o plajă, singur, numărând palmieri și valuri, am avut timp să fac pace cu mine”, a mai spus Cătălin.

Cât despre Claudia Pavel, Cătălin a dezvăluit că a existat o apropiere între ei

Noi am fost oameni sinceri, oameni care au făcut exact ceea ce au simțit. Ceea ce s-a văzut pe camere, exact asta s-a întamplat…

Eu am reușit să descopăr acolo, un om minunat, un om frumos, un om pe care o să-l admir toată viața. Am vorbit foarte multe lucruri despre viață, am vorbit foarte multe despre ce am trăit noi, ce valori avem și vorbind foarte mult, ajungi să empatizezi cu un om, ajungi să-ți dai seama că ai aceleași valori.

Dacă amândoi am simțit același lucru, e clar că există o anumită apropiere. Nu am ascuns niciodată că unul dintre cele mai grele momente ale mele a fost când a plecat Claudia, pentru că mă apropiasem de ea și a fost un gol mare pe care l-am simțit când a plecat.

Unul dintre lucrurile pe care le-am câștigat din acest proiect a fost prietenia cu această femeie superbă și minunată pe care o cheamă Claudia Pavel”, a afirmat Cătălin Cazacu.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top