Tataee de la B.U.G. Mafia a plecat din România cu familia sa

12.04.2018
Tataee de la B.U.G. Mafia a plecat din România cu familia sa

Tataee de la B.U.G. Mafia a uimit pe toată lumea atunci când a decis să se mute cu familia în Barcelona. La 25 de ani de la înființarea trupei care l-a făcut celebru, liderul acesteia, Vlad Irimia, a decis să plece din țară.

Artistul și-a îndeplinească cel mai mare vis de a se muta în străinătate. Ani întregi, acesta s-a gândit la cea mai bună soluție pentru el și pentru familia sa, iar Barcelona a devenit noul oraș de reședință.

Tataee a plecat peste hotare împreună cu soția sa, Mona, dar și cu cei trei copii. Acum, aceștia vin în România doar în vizită.

Artistul nu a uitat de fanii săi și este în continuare implicat în muzica românească, alături de colegii săi.

Acesta postează des imagini din locul în care s-a mutat.

„Încă mi se pare ireal că soția, eu și armata noastră de trei copii ne mutăm la Barcelona. O călătorie doar dus! Visele devin realitate”, și-a anunțat Tataee prietenii virtuali anul trecut.

„Muncește ca un superstar în țara ta natală, trăiește ca un tip privat într-o țară mai caldă”, a scris Tataee la una dintre fotografiile pe care le-a postat din Barcelona.

ȘTIRE PE ACEEAȘI TEMĂ: Îți mai aduci aminte de Eva Kiss? Cum arată la 28 de ani de la plecarea din România

Și Eva Kiss a plecat din România pentru o viață mai bună a familiei sale.

Eva Kiss a cucerit România cu vocea sa puternică. Interpreta piesei „Puterea Dragostei” a fost ani de-a rândul una dintre cele mai iubite artiste românce.

Datorită dragostei, aceasta a plecat din România pentru a fi alături de dragostea vieții sale. Și s-a mutat în Danemarca pentru a fi cu acesta.

Cântăreața care a devenit celebră în anii ’80 va împlini 65 de ani pe 31 martie. De 34 de ani este căsătoritî cu Radu Constantin, iar în anul 1990, a decis să își lase țara și să plece cu fiicele sale în țara scandinavă.

„Ce aş putea să scriu din vara sau toamna lui 1989? Soţul meu deja fugise în Danemarca încă din februarie 1988, iar eu eram singură cu cele două fetiţe (Eva, de 16 ani, şi Alexandra, de 1 an). Eram suspendată de la apariţiile tv şi radio şi nu mi-a fost deloc uşor.

Am depus atunci actele ca să-mi urmez soţul. Dar hârtiile şi aprobările mergeau foarte greu”, povestea Eva Kiss despre decizia care i-a schimbat viața definitiv.

CITEȘTE ȘI: Cheloo de la Parazitii, cercetat sub control judiciar. Reactia rapperului
Parazitii lanseaza albumul Lovitura de Pedeapsa. Vezi ce melodii va contine
Ombladon este un adevarat romantic