Connect with us
Vești triste despre Anca Pandrea. Văduva lui Iurie Darie refuză operația

Monden

Vești triste despre Anca Pandrea. Văduva lui Iurie Darie refuză operația

Anca Pandrea are probleme. Văduva lui Iurie Darie a stat 8 zile internată în spital, iar medicii i-au descoperit acesteia probleme cardiace grave, dar și probleme pulmonare acute.

Ea a fost externată vineri de la spitalul Floreassca din Capitală, iar medicii i-au spus că ar fi bine să se opereze.

Cu toate acestea, ea nici nu vrea să audă de această variantă.

„Mai am fibrilație arterială și insufieciență mitrală, dar acestea sunt secundare. S-a vorbit despre intervenție, da, dar când am auzit am spus “exclus” și le-am transmis medicilor că își pierd timpul cu mine.

Eu la inimă nu mă operez! Am 72 de ani, ce să mai vreau de acum înainte”, a spus Anca Pandrea, pentru wowbiz.ro.

Acesata încă simte dispariția lui Iurie Darie.

“Eu vorbesc foarte serios. De când el a plecat, de 6 ani, eu am ajuns în total de 7 ori în spital. De fiecare data când merg în spital iau cu mine cana cu poza lui, iau și fotografia lui înrămată, pe care mi-o pun pe dulap. Apoi, am pijama cu poza lui imprimată pe piept, la inimă și o iau și pe aceea.

Așa că dacă mi-o fi scris să mă duc, mă duc bucuroasă”, a conchis Anca Pandrea, întărind ideea că refuză operația sa pe cord.

Actorul Iurie Darie a murit în anul 2012, la vârsta de 83 de ani, după o lungă suferinţă. Iurie Darie a avut mari probleme de sănătate în ultimele luni de viață, iar după intervenţii chirurgicale, starea sa a început să se deterioreze din ce în ce mai mult.

În luna septembrie 2012, actorul era externat, după aproximativ trei luni petrecute în spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

În acest răstimp, el a fost supus unei intervenţii chirugicale, i-a fost montat un tub care drena lichidul acumulat la creier, a stat foarte mult timp conectat la aparate pentru că nu putea respira singur, s-a aflat o vreme în comă indusă şi a suferit şi un accident vascular cerebral.

În luna noiembrie a încetat din viață.

Citește și: Pandrea a fost găsită înconștientă într-o baltă de sânge și a ajuns la spital de urgență

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Monden

To Top