Connect with us
Mihai Mitoșeru a avut parte de cadoul mult dorit de la soția sa! “Mi l-am dorit foarte mult”! 

Vedete

Mihai Mitoșeru a avut parte de cadoul mult dorit de la soția sa! “Mi l-am dorit foarte mult”! 

Mihai Mitoșeru, a împlinit ieri, frumoasa vârstă de 43 de ani. Mai tânăr ca niciodată, Mihai a sărbătorit alături de familie și prietenii pe care îi știe de o viață, după cum a declarat chiar acesta.

La petrecerea aniversară nu se putea să lipsească chiar soția sa! Ce-i drept, frumoasa Noemi, a întârziat puțin, dar pe bună dreptate. Ea i-a luat cadoul mult dorit, care nu a fost nici mai mult, nici mai puțin de 1000 de euro! Dar cum sumele de bani sunt doar niște numere și tot ce contează este iubirea dintre cei doi, Noemi nici nu s-a uitat la bani pentru a-l face fericit pe Mihai.

Mihai Mitoșeru s-a declarat încântat de noul său telefon performant, iar Noemi a și făcut o confesiune! “I-a plăcut la nebunie”

Petrecerea a avut loc întru club cunoscut și inedit din Centru Vechi.

„I-am daruit un telefon pe care Mihai si l-a dorit foarte mult. Este unul de ultima generatie si costa in jur de 1000 de euro! I-a placut la nebunie! Pe de alta parte insa, dupa parerea mea, adevaratul si cel mai frumos dar este faptul ca noi suntem impreuna de 12 ani.

Pe 12 iulie implinim 12 ani. Stiu ca suna ca un cliseu ce spun, dar noi chiar ne intelegem excelent si ne iubim foarte mult”, a declarat Noemi pentru WOWbiz.ro

 De ce au amânat cununia religioasă

”Am mers la starea civilă în decembrie 2015, suntem de 12 ani împreună. Nunta nu am putut să o facem anul trecut, pentru că moartea socrului meu ne-a luat pe toţi prin surprindere şi în special pe unii dintre invitaţi, care veneau din America sau din alte ţări, şi care îşi luaseră biletele din timp.

Norocul nostru a fost că ne-au înţeles că nu aveam ce să facem într-o astfel de situaţie. Şi-au anulat toţi biletele. N-am stabilit o altă dată. La vremea respectivă puteam să facem nunta, vorbisem cu părintele, care a zis că putem face ceremonia, însă nu eram pregătiţi sufleteşte.

Citește și: Mihai Mitoșeru a vorbit despre despărțirea de soția sa, Noemi

Nu puteam să facem o petrecere şi să ne distrăm, să mâncăm şi să bem, că nu eram genul.

Şi poate facem 2 în 1. Şi nunta, şi botezul. Momentan nu e rost de botez, dar lucrăm la treaba asta. Lucrurile se aranjează în viaţă şi Dumnezeu are un plan cu noi. Şi noi îl vom respecta şi vom merge pe planul lui. Momentan noi nu avem planuri legate de cununia religioasă, însă vor urma.”  a declarat Mihai Mitoșeru.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top