Connect with us
Valentina Pelinel a născut, Cristi Borcea este din nou tătic. Ce nume a ales pentru gemene

Vedete

Valentina Pelinel a născut, Cristi Borcea este din nou tătic. Ce nume a ales pentru gemene

Valentina Pelinel a născut astăzi, 1 martie 2019, două gemene perfect sănătoase. Cristi Borcea este din nou tătic!  Vedeta a primit cel mai frumos mărțișor, astăzi.

Valentina Pelinel din nou mamă

Valentina are 38 de ani și are acum trei copii cu Cristi Borcea. Primul copil este băiat, se numește Milan și are 2 ani și opt luni. Astăzi a adus pe lume cele două fete.

Despre numele copiilor Valentina și Cristi au dat câteva detalii. Gemenele vor avea ambele nume de Sfânt. Ambele se vor numi Maria și vor avea și un al doilea prenume.

Vedeta i-a fost alături lui Cristian Borcea pe toată durata problemelor sale, ba chiar Milan a fost conceput în timp ce Borcea era arestat.

La începutul anului 2016, Valentina Pelinel a anunţat că este însărcinată, iar zvonurile îl dădeau ca tată pe Cristi Borcea. La scurt timp de la naștere, fotomodelul a confirmat informaţiile. Ea a devenit mămică pentru prima dată pe 8 iunie 2016. Atunci ea l-a adus pe lume pe Milan Cristian, care e cel de-al şaptelea copil al lui Cristi Borcea. Valentina Pelinel a devenit soția lui Cristian Borcea pe 12 septembrie 2018. În ziua în care a avut loc cununia civilă s-a aflat și că vedeta este însărcinată cu gemeni. Nunta celor doi a fost pe 30 septembrie 2018 în Budapesta.

Andrei Petrescu este redactor Huff.ro, colaboreaza cu site-ul de 6 ani. Poate fi contact pe adresa andrei@huff.ro.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Vedete

To Top