Connect with us
Hamude de la "Insula iubirii" va cânta pe scena X Factor, duminică seara

TV

Hamude de la „Insula iubirii” va cânta pe scena X Factor, duminică seara

Arabul care a înnebunit toate femeile cu participarea sa în realiy-show-ul „Insula iubirii” a schimbat macazul şi va apărea pe scena X Factor duminică seara.

Tânărul de 26 de ani care a fost înşelat de iubita lui Loredana pe cea mai păcătoasă insulă vrea să se răzbune acum şi să înceapă o nouă carieră, în muzică. Hamude Kilani va apărea duminică de la 20:30 în emisiunea „X Factor” de la Antena 1, unde va cânta melodia „Perfect fără tine” interpretată de Tudor Chirilă.

Că este perfect fără Loredana după ce i-a pus coarnele, este vizibil pentru că se pozează mereu cu zâmbetul pe buze pe reţelele de socializare, însă e atât de perfect încât să primească 3 de DA pe scena X Factor? Rămâne de văzut.

Pe lângă Hamude, pe scena X Factor vor mai apărea Mirela Cumpănaşu, backing vocal în bandul artistei Miki de la K-Pital, Elisa, fina lui Horia Brenciu, actorul de stand-up comedy Cosmin Natanticu, Eliza Georgescu şi Loredana Anghelescu, cunoscută cântăreaţă de muzică populară supranumită „Prinţesa de Aur”.

Emisiunea ”Vocea României”, difuzată de Pro TV, a fost lider de audienţă pe toate categoriile de public, vineri seară

Concurenta de la „X Factor” care a dat-o pe spate pe Delia dupa ce a interpretat piesa „Da, mama”

De asemenea, tot pe scena X Factor România va apărea o fostă concurentă de la aceeaşi competiţie în varianta ei italiană pe nume Enrica.

Ce a declarat Hamude după despărţirea de Loredana

”Din cauza stresului, a cedat la ispită. Am trecut peste asta, au trecut deja 6-7 luni. Am învățat foarte multe. Din păcate, o să iubesc la fel. Nu mi-am pierdut încrederea. Trebuie să fii absurd, încă nu am pierdut încrederea în femei, femeia potrivită va fi acolo pentru mine. Tot așa o să privesc femeile.

Nu mi-am luat-o până acum, a fost pentru prima dată, am mai avut dezamăgiri, nu o să pierd încrederea în femei, nu mă pot schimba”, mărturisea Hamude în urmă cu o lună de zile la Antena Stars.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top