Connect with us

TV

Ștefan Bănică a fost operat de urgență! Ce au descoperit medicii

Ștefan Bănica a ajuns în stare gravă la Spitalul Floreasca din Capitală, după ce a acuzat dureri puternice abdominale.

Artistul care a împlinit 50 de ani în luna octombrie a anului trecut a fost preluat de urgență de către medici și internat la secția de chirurgie a Spitalului Floreasca.

După primele investigații, artistul a fost diagnosticat cu apendicită și a fost dus în sala de operații imediat.

„Este internat la domnul profesor Beuran (Mircea Beuran, n.r.) pe secţia de chirurgie şi nu doreşte să fie furnizate niciun fel de informaţii despre starea lui de sănătate”, a spus Bogdan Opriţa, purtatorul de cuvant al unitatii medicale, pentru News.ro.

La scurt timp după operație, Ștefan a scris un mesaj pe pagina sa de Facebook pentru fanii îngrijorați:

Anul trecut, Ștefan Bănică s-a căsătorit cu Lavinia Pîrva

„Lavinia mi-a adus linişte, echilibru şi este foarte frumos ce se întâmplă. Ne-am căsătorit, este un lucru normal, nu cred că trebuie făcut cu surle şi trâmbiţe, nu este genul nostru. S-a întâmplat într-un loc mai îndepărtat, i-am avut aproape pe prietenii noştri.

Lucrurile importante trebuie trăite şi păstrate în intimitate pentru a te simţi bine, nu să fie un stres permanent. Ştiu că poate sună egoist ce spun, dar eu asta cred cu adevărat”, a spus Bănică, după ceremonie.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Ministrul „Altă întrebare”, pe masa de operaţie. Ce spun medicii despre starea lui Florin Iordache

Deputatul Florin Iordache, cunoscut ca şi ministrul „altă întrebare” a ajuns de urgenţă la spital. Acesta a fost internat la Spitalul Floreasca.

Deputatul PSD, Florin Iordache, președintele Comisiei pentru legile justiției a fost internat la Spitalul Floreasca din Capitală. Acesta se pare că a avut o criză de colecist și urmează să fie supus unei intervenții chirurgicale.

Florin Iordache a fost supus analizelor medicale, iar medicii de la Floreasca au decis să-l opereze de urgență. La ecografie i-au fost descoperiți calculi (pietre).

Profesorul-doctor Mircea Beuran a decis că este nevoie de intervenție chirurgicală

Litiaza veziculară (pietrele la colecist, denumit și veziculă biliară sau „fiere”) este o afecțiune frecventă. Această suferință e întâlnită la 10-20% dintre persoanele cu vârste între 20 și 40 de ani și la peste 20% dintre cei care au depășit 40 de ani.

”Crizele de fiere” așa cum sunt cunoscute în termeni populari provoacă senzații de vomă foarte puternice și dureri de cap insuportabile.

CITEȘTE ȘI: Lavinia Pârva, reacție după ce s-a spus că Andreea Marin îl caută pe Ștefan Bănică Jr.
Andreea Marin, despre relația cu Ștefan Bănică Jr.: “Chiar anul acesta…”
Oana Sârbu și Ștefan Bănică Jr., în ipostaze INTERZISE MINORILOR FOTO

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in TV

To Top