Românii au talent: Alin Buruiană vocea sa a ajuns până la Dumnezeu. Călinescu: Sunt zece în toată lumea

22.02.2019
Românii au talent: Alin Buruiană vocea sa a ajuns până la Dumnezeu. Călinescu: Sunt zece în toată lumea

Alin Buruiană, a cântat Dumnezeiește la Românii au talent. Florin Călinescu a spus despre concurent ca voci ca ai lui poate sunt doar zece în toată lumea.

VIDEO Alin Buruiană

Vezi mai jos numărul integral.

Golden Buzz/ Butonul Auriu

Cel mai râvnit buton al emisiunii este Golden Buzz sau Butonul Auriu. Acesta trimite concurentul direct în semifinala show-ului Românii au talent, fară să mai treacă de etapa de post preselecții făcută de jurați înainte de semifinale.

Acesta poate fi apăsat o singură dată, de fiecare jurat, pe durata unui sezon. Până în prezent s-au dat două Golden Buzzuri. Primul l-a încasat Ana Maria Pantaze, în prima ediție a emisiunii.

Alin Buruiană, tenorul numărul integral

Cele mai impresionante numere de la Românii au talent, sezonul 9

Juriul emisiunii

Andra și Andi Moisescu sunt de 9 ani jurați la Românii au talent. Mihai Petre a revenit de anul acesta, după ce a înlocuit-o pe Mihaela Rădulescu care s-a dedicat altor proiecte. Al patrulea jural al emisiunii este Florin Călinescu.

De 9 ani pe primul loc

Emisiunea se difuzează de 9 ani la Pro TV și ocupă în fiecare sezon locul întâi în topul audiențelor. Cota de piață a emisiunii Românii au talent este de 60%. Imediat dupa episoadele de preselecții, încep semifinalele care se transmit LIVE. Urmând ca la final,să fie ales câștigătorul sezonul 9.

Comentarii

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *