Connect with us
Decizie-șoc în Biserica Ortodoxă Română! Preotul Constantin Necula a făcut anunțul neașteptat: „Biserica...”

Spiritualitate

Decizie-șoc în Biserica Ortodoxă Română! Preotul Constantin Necula a făcut anunțul neașteptat: „Biserica…”

Preotul Constantin Necula se retrage din viaţa publică. Acesta a anunțat încp de săptămâna trecută că va recurge la acest gest din cauza rezultatelor înregistrate la Referendumul pentru Familie. Cu toate acestea, preotul care a devenit cunoscut în mediul online datorită pildelor sale spune că această retragere nu înseamnă abandonarea luptei.

„Retragerea din viaţa publică nu înseamnă că renunţ la luptă! Biserica nu e viaţa publică!!! Aici, în spaţiul ei, putem să ne reactivăm smerenia slujirii lui Hristos! Sus inima!”, a scris preotul Constantin Necula pe Facebook.

Preotul Constantin Necula a avut și o intervenție la Radio Actualități România, în care a vorbit despre referendum, dar și despre politică.

Citește și: Cea mai mare GREŞEALĂ pe care poată să o facă o femeie în relaţia cu un bărbat

„Cred că este un referendum care a boicotat foarte mult din sufletele noastre. Mi-e teamă că viitorul îmi va dovedi că avem dreptate. Deja am constatat că, în ciuda faptului că familia bărbat-femeie nu e o prioritate, cealaltă familie a avut dintr-o dată trei proiecte băgate la sertar.

Am constatat că suntem căzuţi între politici şi că, dacă ţii cu un partid împotriva celuilalt, nu înseamnă că nu faci politică. Şi tot aşa, lucruri care se întâmplă sub ochii noştri, cred că e obligatoriu ca paznicul farului să se retragă în far”, a dezvăluit preotul.

Acesta este extrem de afectat de toată situația creată în jurul referendumului din 6 – 7 octombrie

Zilele acestea au năpădit Facebook cu întrebări oamenii. E prima dată în viaţa mea când am înţeles de ce Mântuitorul nu răspunde la toate întrebările, ci doar la cele ale oamenilor care vor cu adevărat să se îndrepte. Nu s-a îndreptat nimic.

Citește și: Preotul Constantin Necula a spus dacă au sau nu voie femeile la menstruație în biserică
Aceeaşi ură, aceeaşi aroganţă socială, aceeaşi dictatură a propriei opinii împotriva celorlalţi şi, în acest marasm, aceeaşi biserică răstignită a nu ştiu câta oară de oameni care cred cu adevărat că Biserica trebuie să le protejeze păcatele. Regret, Evanghelia nu e negociabilă”.

Preotul Constantin Necula a absolvit Facultatea de Teologie „Andrei Şaguna” din Sibiu şi este doctor în teologie. De câțiva ani, acesta vorbește pe înțelesul tuturor lucruri din Biblie.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top