Connect with us
La mulți ani Sfânta Anastasia. Mesaje virtuale și SMS-uri pentru toate fetele care îi poartă numele

Spiritualitate

La mulți ani Sfânta Anastasia. Mesaje virtuale și SMS-uri pentru toate fetele care îi poartă numele

Ziua de 29 octombrie este importantă pentru români. La această dată este rememorată Sfânta Anastasia, al cărei nume îl poartă multe femei din România. Sfânta Anastasia a fost o femeie extrem de bună, care a dus o viață lipsită de păcat și și-a dat viața din iubire pentru Hristos. Probabil avem o prietenă care poartă numele acestei sfinte importante și își serbează onomastica joi. Astfel, iată cele mai frumoase urări pe care le poți face în această zi mare.

Cele mai frumoase urări de Sfânta Anastasia

Sfânta Anastasia a fost o femeie credincioasă. Aceasta a trăit în vremea împăraților pagâni Deciu (249-253) și Valerian (253-260). A rămas orfană de ambii părinți la vârsta de trei ani. A fost luată spre creștere de stareța unei mănăstiri de lângă Roma, care se numea Sofia, iar acolo și-a petrecut toată viața. Sfânta Anastasia s-a făcut vestită printre creștini datorită frumuseții duhovnicești, a vieții sale lipsite de păcat. Printre păgâni, aceasta era vestită datorită frumuseții sale orbitoare.

Guvernatorul păgân voia să o facă mireasa lui, însă ea a refuzat. Mai mult, a fost denunțată înaintea prefectului Romei că refuză să aducă jertfe zeilor păgâni și că se închină „Celui răstignit”. A fost adusă la judecată, unde a refuzat să se lepede de Hristos, spunând că va muri de fiecare dată pentru el, dacă este nevoie. Astfel, ea a fost supusă la chinuri grele, i-au fost tăiați sânii, la fel și limba și, în final, a fost decapitată.

Numele sărbătorite de Sfânta Anastasia sunt: Sita, Anastasia, Anastasie, etc. Numele Anastasia este forma feminină a numelui Anastasius care înseamnă înviere sau viață veșnică. Iată mai jos cele mai frumoase urări de Sfânta Anastasia.

La mulți ani! Sfânta Anastasia să-ți dea sănătate și putere să lupți pentru idealurile tale. Să ai parte numai de clipe minunate, de bucurii și fericire alături de familie și cei dragi. Să ai puterea să-ți îndeplinești toate visele și dorințele.

Sper ca ziua numelui tău să îți aducă multe motive de a sărbători. La mulți ani!

De ziua numelui tău, cele mai frumoase dorințe să devină realitate. La mulți ani!

Să fii fericită și mereu insoțită de cei care merită să te iubească. Din adâncul sufletului îți doresc ca anii ce se scurg să treacă precum razele soarelui mângâie o trestie umedă și bătută de vânt, precum iubirea alină sufletele suferinde. Să fii fericită și mereu însoțită de cei care merită să te iubească. La mulți ani!

Ai apărut în viaţa mea ca o minune, nu degeaba porţi un nume sfânt, spre tine ma îndrept acum c-o urare şi c-un bun gând, să fii mereu fericită, să zâmbeşti, să râzi mereu, şi să nu uiţi nici o clipă, că tu eşti diamantul meu! La mulţi ani, Anastasia!

 

 

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top