Connect with us
Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce cuvinte să eviți dacă nu vrei să fii sărac

Spiritualitate

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici: Ce cuvinte să eviți dacă nu vrei să fii sărac

Celebrii Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici consideră că există anumite cuvinte și fraze pe care trebuie să le eviți cu orice preț dacă nu vrei să atragi sărăcia asupra ta și a casei tale. Cu toții ne dorim să prosperăm, muncim, facem bani și tindem spre mai bine. Câți dintre noi știu, totuși, că prin simple cuvinte putem atrage sărăcia și ghinionul?

Lidia Fecioru și Mihai Voropchievici – cuvinte pe care trebuie să le eviți

Există câteva cuvinte și fraze pe care trebuie să nu le mai spui dacă vrei să ai o viață împlinită și bună din punct de vedere financiar. Care sunt cuvinte ce te trag în jos și te afectează fără ca măcar să-ți dai seama.

Niciodată să nu spui – nu am bani. Chiar dacă nu ai acum, chiar dacă nu ai suficienți pentru x lucru pe care ți-l dorești din tot sufletul, nu seta negativ pentru că în felul acesta nu vei reuși niciodată.

Nu voi câștiga niciodată atâția bani – este, din nou, o frază distructivă care nu te va ajuta deloc să evoluezi. Dimpotrivă. Spunând asta, deja te limitezi, te plafonezi și te resemnezi că niciodată nu vei ajunge să obții mai mult decât ai acum.

Bani pentru zile negre. Dacă ai spus asta până acum ai face bine să nu mai repeți greșeala. Nu există bani pentru zile negre. Trebuie să gândești cu optimism modalitățile prin care vei putea cheltui acei bani. De ce să setezi deja că ei vor prinde bine în zile negre? Deja cumva ai stabilit că te așteaptă perioade proaste în care vei ajunge să spargi pușculița. Nu e bine!

Doar hoții câștigă, oamenii cinstiți nu. Aceasta este o etichetare a vremurilor noastre, folosită de părinți către copii, care demobilizează noua generație. Este greșit să crezi că doar furând poți prospera în viață.

Am salariu mic, dar am stabilitate la locul de muncă. Ce înseamnă asta? Că te mulțumești cu puțin, că ți-e teamă să ieși din zona de confort și să îndrăznești mai mult. Potrivit Lidiei Fecioru și lui Mihai Voropchievici, este o frază pe care o folosesc cei invidioși care s-au plafonat și ar vrea ca toată lumea să procedeze ca ei.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top