Maria Ghiorghiu, premoniții alarmante pentru un cunoscut actor

21.07.2018
Maria Ghiorghiu, premoniții alarmante pentru un cunoscut actor

Maris Ghiorghiu, femeia care a prezis incendiul de la Colectiv vine cu noi dezvăluiri. Maria Ghiorghiu vine cu noi premoniții alarmante care, de data aceasta, vizează în mod direct un mare actor român.

Femeia are vești sumbre pentru un actor român și povestește că acesta a mai trecut și prin alte supărări și probleme.

Celebra prezicătoare vine cu vești sumbre, susținând că acest mare actor al României se va lovi de serioase probeme de sănătate – cu precădere, probleme ale inimii.

„În această noapte, în timp ce scriam la articolul anterior, deși eram cu ochii pe monitor, văd în stânga mea un om de mare valoare a TEATRULUI românesc.

Acest om de mare valoare a TEATRULUI românesc deja a trecut prin multe supărări și tragedii, și iată că, din nefericire, toate aceste supărări i-au slăbit sănătatea trupească,mai precis, sănătatea inimii.

Maria Ghiorghiu, premoniții sumbre despre un actor român

Deci, îl văd căzut pe partea stânga, se ține cu mâinile de partea inimii și are faţa transfigurată de durere și de faptul că nu mai putea respira.

Mă privea în ochi și parcă voia să spună ceva, dar nu mai putea.

Prieteni dragi, acest om are inițialele numelui și prenumelui așa:

„F. C. ”

Eu nu pot să-i dau numele întreg, pentru a nu fi acuzată că-i stric imaginea sa publică sau cariera sa în Teatru și la alte activități TV.

Mă rog la Bunul Dumnezeu și la Măicuța Domnului că să-l întărească sufletește și trupește și să-i dăruiască multă sănătate și pe cât se poate multe bucurii.

Citește și Maria Ghiorghiu a primit mesaje de dincolo de la Denisa Răducu, Stela Popescu și Ileana Ciuculete: „Ea nu se aștepta să moară…”

Eu îl respect tare mult și-l admir în tot ce face pentru noi publicul care-l iubim”, a scris Maria Ghiorghiu, pe blogul personal.