Connect with us
Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii

Spiritualitate

Profetia pe care a facut-o Papa Francisc de Florii

Prelegerea pe care a tinut-o Papa Francisc la Vatican, in Duminica Floriilor, a atras atentia tuturor. Suveranul pontif a facut o profetie cu subinteles despre care va fi soarta lumii.

Ieri, catolicii si ortodocsii au celebrat Floriile, Sarbatoarea Intrarii in Ierusalim a Mantuitorului. Papa Francisc a oficiat o slujba de doua ore in Piata Sfantul Petru din Vatican.

Un discurs ingrijorator

La un moment dat, capul Bisericii Catolice a vorbit despre cum s-ar putea produce un razboi la scara mondiala in discursul sau despre pace. „Atunci cand suntem la masa, atunci cand vorbim cu altii prin intermediul telefonului, acele momente marcheaza inceputul razboiului – pentru ca nu exista dialog”, a punctat suveranul pontif.

Acesta a mai adaugat ca „trebuie sa vorbim mai putin si sa ascultam mai mult”. „Sa fie clar, cand vorbesc despre razboi, ma refer la razboiul adevarat. Nu la un razboi al religiilor. Este un razboi al intereselor. Este un razboi al banilor. Este un razboi pentru resursele naturale. Este un razboi pentru dominarea popoarelor”, este o alta declaratie a Papei facuta in urma cu ceva timp intr-o vizita oficiala in Polonia.

„Este necesar un spirit sau o hotarare de a-i primi pe cei ce fug de razboaie si de foamete, dar si solidaritate cu cei lipsiti de drepturile lor fundamentale, inclusiv de dreptul de a-si urma credinta in libertate si siguranta”, a mai spus atunci Papa.

Adi Ioan este editor senior la Huff.ro

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Spiritualitate

To Top