Connect with us
Doi jucători de rugby au fost acuzați de viol! Ce au decis judecătorii

Sport

Doi jucători de rugby au fost acuzați de viol! Ce au decis judecătorii

Internaţionalii irlandezi Paddy Jackson (26 ani) şi Stuart Olding (25 ani), judecaţi pentru viol, au fost achitaţi de un tribunal din Belfast, miercuri.

Cei doi rugbyşti au negat faptele şi au pledat nevinovaţi, ei fiind acuzaţi că ar fi violat aceeaşi femeie pe 28 iunie 2016 la Belfast.

Jackson (25 selecţii) şi Stuart Olding (5 selecţii) au primit interdicţie de a juca pentru provincia lor, Ulster, şi pentru XV-le irlandez până la finalul procesului, care s-a deschis pe 29 ianuarie cu desemnarea juriului.

După aproape patru ore de deliberări, juriul a achitat şi alţi doi bărbaţi care au fost judecaţi alături de cei doi rugbyşti, unul pentru atentat la pudoare şi altul pentru ascunderea de informaţii şi inducerea în eroare a justiţiei.

ȘTIRE ASEMĂNĂTOARE: Xavi Alonso, la un pas de a fi închis! Ce a făcut celebrul fotbalist

Unul dintre cei mai cunoscuți fotbaliști din lume riscă o pedeapsă uriașă. Procuratura din Madrid a solicitat miercuri o pedeapsă de cinci ani de închisoare împotriva fostului internaţional spaniol Xabi Alonso, acuzat de o fraudă în valoare de 2 milioane euro, în timpul exerciţiilor fiscale din 2010, 2011 şi 2012.

Secţia Delicte Economice a Procuraturii provinciei Madrid îl acuză pe Alonso de trei de trei delicte fiscale comise în cursul perioadei în care a evoluat la Real Madrid, conform unui comunicat al Ministerului Public spaniol.

Procuratura cere aceeaşi pedeapsă pentru consilierul fiscal Ivan Zaluda şi pentru administratorul unei societăţii care oferă servicii de consultanţă şi investiţii, Ignasi Maestre.

Pentru fiecare dintre cei trei acuzaţi, procuratura solicită o amendă de 4 milioane euro, precum şi plata către fisc a sumei totale de 2.032.845 euro, reprezentând valoare totală a fraudei, plus dobânda aferentă.

De asemenea, procurorii cer o condamnare de doi ani de închisoare pentru delictul fiscal din 2010, un an pentru cel din 2011 (suma a fost mai mică) şi alţi doi pentru cel din 2012.

Xavi Alonso nu e singurul fotbalist care are probleme cu Fiscul

Xavi Alonso completează, astfel, lunga listă a fotbaliştilor care au probleme cu fiscul spaniol, pe care mai figurează, între alţii, Cristiano Ronaldo, Angel Di Maria, Ricardo Carvalho, Fabio Coentrao, Radamel Falcao sau Javier Mascherano.

Anul trecut, starul argentinian Lionel Messi şi tatăl său au fost condamnaţi la 21 luni de închisoare cu suspendare pentru o fraudă fiscală de 4,1 milioane euro.

Xabi Alonso a jucat între 2009 şi 2014 la Real Madrid, iar apoi la Bayern Munchen, de unde s-a retras la finalul sezonului trecut. El a câştigat titlul de campion mondial cu selecţionata Spaniei, în 2010, precum şi două titluri de campion european (2008 şi 2012).

 

CITEȘTE ȘI: Andres Iniesta de la FC Barcelona se RETRAGE! Fotbalistul a făcut anunțul trist

Gest incredibil pentru Davide Astori! Ce va face echipa națională a Italiei, în memoria fotbalistului

 

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top