Connect with us
Maria Sharapova, însărcinată?! Cine este iubitul rusoaicei FOTO

Sport

Maria Sharapova, însărcinată?! Cine este iubitul rusoaicei FOTO

Una dintre cele mai mari rivale ale Simonei Halep în circuitul WTA, rusoaica Maria Sharapova a luat decizia de a nu mai participa la niciun turneu oficial de tenis anul acesta.

Conform unor zvonuri, Maria ar fi însărcinată, motiv pentru care a și amânat nunta cu iubitul ei, Alexander Gilkes. Evenimentul ar fi trebuit să aibă loc în aprilie 2019, la New York.

Rusoaica a fost surprinsă la un eveniment monden în luna septembrie purtând haine mai largi, iar presa americană se întreabă dacă nu încearcă deja să ascundă semnele unei eventuale sarcini.

Partenerul Mariei Sharapova are 39 de ani și este cofondatorul Paddle8, o casă de licitații online specializată în colecții de artă.

El este iubitul Mariei Sharapova. Ipostaza de mai jos a fost surprinsă în timpul unei vacanțe din această vară, pe care cei doi și-au petrecut-o în Italia, pe Coasta Amalfi.

În prezent numărul 24 mondial,  Maria Sharapova nu va mai participa la turneele de la Beijing, Tianjin şi Moscova. Ea va reveni la turneul de la Shenzhen (China), în ianuarie 2019.

Maria Sharapova nu a mai jucat de la US Open

Ultimul turneu la care a luat parte Şarapova în anul 2018 a fost US Open. Rusoaica a fost învinsă în optimi la Flushing Meadows de Carla Suarez Navarro, locul 24 WTA, scor 6-4, 6-3. Meciul a durat o oră şi 33 de minute.

Carla şi-a făcut un cadou grozav de ziua sa de naştere, întrucât iberica a împlinit pe 3 septembrie 30 de ani şi poate acum sărbători cu o victorie asupra fostului lider mondial.

În total, Maria a disputat 32 de meciuri în acest an, câştigând 21 dintre ele şi fiind învinsă în celelalte 11, fără să câştige vreun turneu. 1,3 milioane de dolari a câştigat rusoaica din tenis în 2018.

După ce a fost învinsă în primul tur la Wimbledon, o fostă jucătoare a dezvăluit că Masha se gândeşte tot mai mult la retragere. “Masha” pierdea atunci în fața compatrioatei Vitalia Diatchenko (27 de ani, 132 WTA), scor 7-6 (3), 6-7 (3), 4-6, după un meci care a durat trei ore și 11 minute.

Citește și: Probleme între Simona Halep și antrenorul său? Declarații neașteptate, după eliminarea de la US Open: „Ea știe mai bine”

1 Comment

1 Comment

  1. Stroe vasilica

    2018-09-19T15:01:42+03:00 at 15:01

    VORBA LUI dumnezeu sa i dea ODIHNA VESNICA!!!,lui ADRIAN PAUNESCU….NU I E BINE VACII NOASTRE!!!…vine tata cu pielea ei pe par!!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Sport

To Top