Connect with us

Stil

Cele mai frumoase urări de Florii. Mesaje pentru toți cei care poartă nume de floare

Duminica Floriilor este una dintre cele mai importante sărbători, care marchează Intrarea Domnului în Ierusalim și vestește sosirea Paștelui. Astăzi, de Florii, aproximativ un milion și jumătate de români își sărbătoresc onomastica în această zi, pentru că poartă nume de flori. Cu această ocazie, vă punem la dispoziție mai multe mesaje frumoase pe care le primiteți celor dragi, pentru a-i impresiona.

Floriile 2021

HUFF vă pune la dispoziție cele mai frumoase mesaje și urări cu ajutorul cărora să le spuneți celor dragi, cu nume de floare, la mulți ani! De sărbătoarea de Florii se leagă o mulțime de tradiții importante, de care este bine să ținem cont. Amintim că nu e bine să le faceți urări celor cu nume de floare înainte de ziua cea mare.

Credincioșii merg azi la biserică, de unde se vor întoarce cu salcie sfințită, pe care o vor așeza la icoană, la poartă sau la ușă, pentru a-i feri de rău. Cei cu nume de floare nu ar trebui să lipsească de la slujbă astăzi și trebuie să se roage pentru sănătate, bunăstare în familie.

Cel mai des întâlnit nume de floare din România este Viorica, pe care-l au 145.020 de femei. Urmează Florentina, nume pe care-l poartă 129.947 de femei şi Florica, 91.751. Alte 73.637 de românce au numele Camelia.

De asemenea, 336.793 de bărbaţi se numesc Florin, 145.673 sunt Viorel şi 54.608 Florian. Alţi 9.065 sunt Mugurel, iar 2.300 de bărbaţi se numesc Trandafir. Mai sunt și alte derivate care se serbează astăzi, absolut orice nume de floare.

Urări de Florii

Pentru că reprezinți pe lumea asta gingășia și puritatea unui ghiocel, frumusețea unei orhidei și parfumul unui trandafir, îți urez o zi viață ca tine. La mulți ani de Florii!

E timpul să renaștem odată cu Primăvara, e timpul să spunem “La Mulți Ani!” celei mai frumoase flori din viața noastră!

Pentru că florile înfloresc în fiecare primăvară, Pentru că suntem tineri şi iubim prietenia, În numele ei şi a tot ce-i frumos, Eu îţi doresc fericirea!

Îţi doresc o oră de linişte, o zi de pace, o săptămână de soare, un an de iubire, un veac de sănătate şi un mileniu de bani. La Mulţi Ani!

Să ai o zi frumoasă, ca o zi de primăvară. Să te bucuri de numele pe care-l porţi, să fii fericită, iubită şi zâmbitoare. La Mulţi Ani!

Să ai o zi cât mai frumoasă, înseninată de lumina blândă a primăverii și încărcată de parfumul dulce al unui nou început! La mulți ani!

Dacă toată lumea îţi doreşte ca această zi să fie una minunată, eu îţi urez ca toate zilele ce urmează să fie pline de bucurii şi realizări, să-ţi umple sufletul de voie bună. La mulți ani!

Aşa cum florile sunt semne ale primăverii, aşa este şi acest mesaj un semn că ţin la tine! La Mulţi Ani!

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Stil

To Top