Connect with us
A născut Eva Longoria! Mamă la 43 de ani

Externe

A născut Eva Longoria! Mamă la 43 de ani

Actriţa Eva Longoria la cei 43 de ani  ai săi, a născut primul ei copil, un băieţel pe nume Santiago Enrique, informează Daily Mail.

Vedeta din serialul „Neveste disperate” şi soţul ei, José „Pepe” Bastón (50 de ani), preşedintele grupului Televisa, au împărtăşit fericita veste jurnaliştilor de la HOLA! USA, după confirmarea sarcinii în luna decembrie.

„Suntem foarte recunoscători pentru această frumoasă binecuvântare”, a mărturisit proaspăta mămică anunţând vestea.

Santiago s-a născut marţi, 19 iunie, la Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Actriţa l-a cunoscut pe preşedintele Televisa printr-un prieten comun în 2013 şi s-au căsătorit în mai 2016.

Eva este, de asemenea, mama vitregă a celor trei copii ai lui José – Natalia, de 22 de ani, şi gemenii Mariana şi Jose, de 14 ani – din prima căsătorie a acestuia, cu Natalia Esperón.

Longoria se află la al treilea mariaj, după ce a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher (2002 – 2004) şi cu jucătorul de baschet Tony Parker (2007-2011).

Citește și: Eva Longoria a lansat o colecție vestimentară. Hainele sunt inspirate din spiritul sărbătorilor de iarnă

Istoricul Evei Longoria

Eva Jacqueline Longoria este o actriță americană. Ea a jocat rolul a Gabriellei Solis din serialul de televiziune ABC Desperate Housewives.

Ea a devenit un model recunoscut la nivel național în 2000, după ce apărut în mai multe campanii de publicitate și numeroase reviste pentru bărbați, ajungând pe locul 14 în sondajul de opinie „Cele mai sexy femei din 2008” a revistei FHM, și care au apărut pe coperta diferitor reviste internaționale de femei, inclusiv Vogue, Marie Claire și Harper’s Bazaar.

Eva Jacqueline Longoria s-a născut în Corpus Christi, Nueces County, Texas, fiică a părinților de origine mexicană-americană, Enrique Longoria Jr. și Ella Eva Mireles.

 Longoria este cea mai mică dintre cele patru fiice, surorile ei fiind Elisabeta Judina, Emily Jeannette și Esmeralda Josephina.

Longoria a fost căsătorită cu actorul Tyler Christopher între anii 2002–2004.

În iulie 2007, ea s-a căsătorit cu Tony Parker, în Paris, Franța

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top