Connect with us
Dezvăluiri ruşinoase din copilăria lui Kim Jong-un! Așa cum nu a mai fost văzut

Externe

Dezvăluiri ruşinoase din copilăria lui Kim Jong-un! Așa cum nu a mai fost văzut

Ca orice lider puternic sau de ce nu, ca orice alt om obișnuit, Kim Jong-un a fost cândva un elev inteligent, cu diferite pasiuni. La insistenţele tatălui său, Kim Jong-il, el a fost trimis la şcoală într-un internat din Elveţia, în perioada 1998-2000.

Dictatorul şi sportul

Tânărul Kim poate nu a visat niciodată că va deveni bun prieten cu fostul jucător al Chicago Bull, Dennis Rodman, lucru adevărat acum.

În adolescenţă, Kim era pasionat de baschet şi un fan înrăit al echipei din Chicago, căreia i-a dedicat o întregă cameră din apartamentul său de atunci.

Despre el, foştii săi colegi spun că îşi petrecea timpul făcând portrete ale lui Michael Jordan şi că purta, indiferent de ocazie, încălţămintea Air Jordans. De asemenea, lui îi plăcea să se îmbrace lejer, în trening.

Pseudonimul

Pe vremea când era adolescent, Kim Jong-un dorea ca lumea să nu ştie că este liderului nord-corean.

Aşa că, el s-a înscris la şcoala elveţiană cu numele de Pak Un. El susţinea că este fiul unui angajat al ambasadei Coreei de Nord la Berna. Asta nu înseamnă că oamenii nu bănuiau ceva, dat fiind faptul că părinţii lui nu au venit niciodată la şcoală, scrie timpul.md.

Îi plăceau filmele de acţiune

În 2009, câţiva din prietenii lui Kim au relatat către The Washington Post că actualul lider nu era o persoană foarte sociabilă, iar în preajma fetelor devenea foarte timid.

Tot ei spuneau că atunci când nu urmărea meciuri de baschet, el se uita la filme de acţiune sau se juca pe PlayStation. Kim era un fan al filmelor lui Jackie Chan.

Citește și: Kim Jong Nam, fratele vitreg al lui Kim Jong-un, ar fi fost asasinat pe aeroport

Prietenii lui Kim

Dictatorul nu a avut mulţi prieteni în timpul liceului, însă câţiva l-au cunosut destul de bine.

Unul dintre cei mai apropiaţi este Joao Micaelo, căruia Kim i-a împărtăşit secretul că tatăl său este liderul Coreei de Nord. Tot acesta a fost invitat de către nord-corean în apartamentul său din cartierul ambasadei.

Micaelo mărturiseşte că acolo a văzut o altă faţă de-a lui Kim, el fiind foarte aspru cu cei care lucrau pentru el.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top