Connect with us

Externe

Atac armat în Statele Unite! Un bărbat a deschis focul în interior, sunt mai multe victime

UPDATE 19:35: Cel puţin patru persoane au fost ucise sâmbătă într-un incident armat în apropierea unei sinagogi din oraşul american Pittsburgh, statul Pennsylvania, au informat mass-media din SUA.

Știre inițială:

Stare de alertă în Pittsburgh, Pennsylvania, acolo unde poliția a încercuit o sinagogă în care un bărbat a tras mai multe focuri de armă, transmite BBC.

Serviciile de urgență au sosit la Sinagoga Congregației pentru Arborele Vieții la aproximativ ora 10:00 ora locală (14:00 GMT), potrivit rapoartelor.

Există mai multe victime, a declarat un purtător de cuvânt al departamentului de poliție din Pittsburgh. Potrivit BBC, atacatorul s-a predat și se află în custodia poliției.

Poliția a avertizat oamenii să rămână în casele lor în timpul incidentului de la sinagoga din vecinătatea Squirrel Hill din Pittsburgh.

Din primele informații, câteva persoane au fost rănite. Atacatorul este în continuare înăuntru, iar poliția încearcă să evacueze oamenii rămași în interior.

Oamenii care au trecut prin zonă au filmat apariția oamenilor legii, care se ocupă în acest moment de siguranța cetățenilor.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top