Connect with us

Externe

Atac armat într-un liceu din Illinois! Suspectul a deschis focul spre un polițist

Atac armat într-un liceu din Illinois, Statele Unite ale Americii. Un tânăr în vârstă de 19 ani a intrat în liceul în care a fost elev și a deschis focul

Băiatul a fost imediat confruntat de către ofițerul Mark Dallas. A încercat să îl țintească pe ofițer, însă acesta l-a pus la pământ cu un foc de armă.

Despre tânăr se crede că este un fost elev al liceului din Illinois. Planul său era să deschidă focul în sala de sport, acolo unde elevii seniori făceau repetiții pentru ceremonia de absolvire.

Suspectul a intrat în școală la ora opt dimineața, iar ofițerul Mark Dallas l-a observat. Din fericire, tânărul nu a rănit pe nimeni.

Citește și: Atac armat la un liceu din California! Cel puțin o persoană a fost rănită

Polițiștii sosiți la fața locului au declarat că a acționat singur, iar zona a fost asigurată.

Potrivit unui ziar local, suspectul are 19 ani și a învățat în liceul respectiv.

Citește și: Atac armat în Tennessee. Un bărbat îmbrăcat sumar a împușcat mortal 4 oameni

„Suntem norocoși că ofițerul era acolo. Acțiunile sale curajoase au salvat o mulțime de oameni”, a dezvăluit administratorul orașului, Danny Langloss.

Atacatorul a fost preluat de Ambulanță

Imediat ce atacatorul a fost luat de către o ambulanță și dus la spital, elevilor li s-a permis să își vadă părinții.

Poliția din Dixon a oferit detalii despre acțiunea colegului lor.

„Un ofițer de poliție a confruntat un bărbat înarmat la Liceul Dixon la ora 8.00, pe 16 mai 2018. Din primele investigații, suspectul a tras către polițist, acesta a tras către suspect, iar suspectul a fost rănit. Rănile sale nu sunt grave și nu îi pun viața în pericol. Suspectul este în custodie. Nici elevii și nici ceilalți angajați ai liceului nu au fost răniți în timpul atacului armat”, se arată în postarea departamentului de Poliție.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată.

More in Externe

To Top