Connect with us

Externe

Bătaie în avion după ce doi bărbați au refuzat să poarte masca de protecție (VIDEO)

A fost bătaie în toată regula într-un avion cu destinația Ibiza, după ce doi pasageri, aflați în stare de ebrietate, au refuzat să poarte măști de protecție. Cei doi scandalagii au fost imobilizați și arestați de Poliția spaniolă.

Au refuzat să poarte masca de protecție în avion

Scandalul a început imediat după decolare, când cei doi au fost atenționați, de ceilalți pasageri, să nu mai facă gălăgie. Conflictul a izbucnit într-un avion al companiei KLM, care zbura de la Amsterdam spre Ibiza.

Conform măsurilor luate de compania aeriană KLM, pasagerii sunt anunțați că trebuie să facă uz de mască încă de la îmbarcare și până în momentul în care au trecut de poarta de ieșire de la destinație. Din câte se pare, cei doi recalcitranți erau englezi și se aflau sub influența alcoolului, conform celor de la Daily Mail.

Ambii bărbați au fost reținuți cu ajutorul persoanelor aflate la bordul avionului. La sosirea pe aeroportul din Ibiza, cei doi scandalagii au fost arestați de poliția spaniolă, după ce pilotul a informat autoritățile locale.

„Doi pasageri au refuzat să poarte măștile după ce s-au suit în avion. Mai mulți, ei i-au deranjat pe ceilalți pasageri, pe care i-au agresat fizic și verbal. Pilotul a alertat autoritățile spaniole și la aterizare cei doi au fost arestați. Siguranța zborului nu a fost pusă în pericol”, a declarat un reprezentant al companiei aeriene.

El a precizat că siguranța zborului nu a fost compromisă de acest eveniment. Compania KLM a decis că pasagerii trebuie să poarte măști de protecție până cel puțin la data de 31 august 2020. Excepție fac copiii cu vârste sub 10 ani și persoanele care nu le pot purta din motive medicale.

În timpul zborurilor, pasagerii pot îndepărta masca dacă mănâncă sau dacă beau și li se recomandă ca perioada în care nu au nasul și gura acoperite să fie cât mai scurtă.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top