Connect with us
Accident grav în SUA. Vremea provoacă grave probleme în Statele Unite ale Americii, care a devenit un adevărat patinoar pe străzi, în ultimele zile.

Externe

Accident grav în SUA, cu 55 de mașini. Doi oameni au murit și sunt 15 răniți

Accident grav în SUA. Vremea provoacă grave probleme în Statele Unite ale Americii, care a devenit un adevărat patinoar pe străzi, în ultimele zile.

Un accident în lanț în care au fost implicate 55 de mașini a avut loc în Statele Unite, Baltimore. Potrivit unui prim bilanț, două persoane au murit și 15 sunt rănite, informează cnn.com.

Mulți șoferi nu au reușit să își mai controleze mașinile, iar până la dezastru nu a mai fost decât un pas.

Accident grav în SUA. Numărul celor morți ar putea crește

Martorii accidentului spun că totul a început după ce un camion-cisternă a patinat. Acesta a ieşit de pe şosea, s-a răsturnat şi apoi a explodat.

Șoferii aflați în urma camionului nu au reușit să frânzele la timp. Autostrada a fost imediat închisă, iar autoritățile au pornit la salvarea celor răniți. Dn nefericire, două persoane nu au mai putut fi salvate.

Potrivit serviciului de urgență, este cel mai grav aacident din istoria recentă a orașului Baltimore.

Citește și: Avion militar prăbușit în Indonezia. Toate persoanele aflate la bord au murit
Cel puțin șapte persoane au fost rănite grav, iar numărul celor decedați ar putea crește. Drumurile sunt acum deschise însă procesul de curățare este departe de a fi termint.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top