Connect with us
Cauza prăbușirii avionului rusesc. 71 de pasageri și-au pierdut viața. Imagini de la fața locului

Externe

Cauza prăbușirii avionului rusesc. 71 de pasageri și-au pierdut viața. Imagini de la fața locului

Cauza prăbușirii avionului rusesc conform agenției de presă TASS ar putea fi condițiile extreme de vreme, eroare umană sau probleme tehnice.

Cu toate acestea sursa a adăugat că nu au existat condiții meteo extreme în regiune la momentul prăbușirii.

Citește AICI cele mai noi detalii despre avionul prăbuși și vezi PRIMELE IMAGINI de la fața locului

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în regiunea Moscova, informează agenţiile ruse de presă TASS şi Interfax, citate de Reuters.

Avionul, de tipul Antonov AN-148, avea 71 de persoane la bord şi decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo, având ca destinaţie oraşul Orsk, din apropierea frontierei cu Kazahstanul. La circa 10 minute de la decolare aparatul a dispărut de pe ecranele radarelor.

Potrivit primelor informaţii oferite de serviciile de urgenţă ruse ajunse la faţa locului, nu există supravieţuitori printre cei 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului.

Nu este clară deocamdată cauza prăbuşirii. Unii martori au spus că au văzut flăcări ieşind din avionul care pierdea altitudine.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top