Connect with us
Imagini din avionul în care ar fi fost otrăvit Aleksei Navalnîi! A agonizat minute în șir

Externe

Imagini din avionul în care ar fi fost otrăvit Aleksei Navalnîi! A agonizat minute în șir

Opozantul rus, Aleksei Navalnîi zbura spre Mosova în momentul în care i s-a făcut rău. Se vehiculează că acesta ar fi fost otrăvit. În afară de un ceai, politicianul nu mai consumase nimic până când brusc, i-a venit rău. Unul dintre pasagerii avionului în care se afla Navalnîi a filmat câteva secunde în care se aude cum opozantul rus agoniza.

Imagini din avionul în care ar fi fost otrăvit Aleksei Navalnîi! A agonizat minute în șir

Au fost momente de groază în avionul care zbura spre Moscova. Brusc, politicianul rus Aleksei Navalnîi a început să țipe de durere, ceea ce se poate vedea în imaginile surprinse de unul dintre pasageri. Pilotul a fost nevoit să aterizeze forțat la Omsk – Siberia, unde Aleksei Navalnîi a fost transportat de urgență la spital. În imagini se vede personalul medical și se aud strigătele politicianului rus.

VIDEO

Aleksei Navalîi este una dintre cele mai cunoscute figuri ale opoziției din Rusia și un critic constant al președintelui Vladimir Putin. Politicanul zbura spre Moscova în momentul în care i s-a făcut rău.

El se află în comă la secția de Terapie Intensivă a Spitalului de Urgență din Omsk. Agenția rusă TASS scrie că Spitalul de Urgență din Omsk a confirmat că Aleksei Navalnîi a fost internat acolo și că este în stare gravă. Kira Yarmyash – purtătoarea de cuvânt a politicianului a precizat  că se crede că a fost otrăvit cu ceva ce i-a fost pus în ceai.

„Navalnîi nu este conștient. Credem că Navalnîi a fost otrăvit cu ceva ce i-a fost pus în ceai. Este singurul lucru pe care l-a băut dimineață. Doctorii au spus că toxina a fost absorbită rapid, prin intermediul unui lichid fierbinte”, a precizat purtătoarea de cuvânt a lui Navalnii”, a scris pe Twitter, Kira Yarmyash – purtătoarea de cuvânt al lui Navalnîi.

Emanuela Ursu - Pasionată de știri și de noutăți din orice domeniu de activitate, lucrez în presa scrisă din anul 2015, din timpul studiilor de master. Absolventă a Facultății de Comunicare și Relații cu Publicul, am fost, de-a lungul timpului, reporter de teren, redactor și editor pentru mai multe publicații.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top