Connect with us
Avion Prăbușit. Imagini de la fața locului și măturiile martilor. Reacția lui Putin

Externe

Avion Prăbușit. Imagini de la fața locului și măturiile martilor. Reacția lui Putin

Avion Prăbușit. Rusia: Un avion AN-148, cu 71 de persoane la bord, s-a prabuşit în apropiere de Moscova. Vladimir Putin a ordonat autorităților crearea unei comisii de investigații speciale pentru a cerceta circumstanțele prăbușirii avionului.

ACTUALIZARE, 16:02 – Au apărut primele imagini de la fața locului, conform Russia Today. Autenticitatea imaginilor nu a fost confirmată de autoritățile ruse. Mai jos puteți vedea un presupus video de la fața locului. Vezi AICI toate detaliile. La bordul avionul se afla și o personalitate. Reactia lui Putin

VIDEO – Avion prăbușit în Rusia

Știri pe același subiect:

Știrea înițială.

Un avion de pasageri al companiei ruse Saratov Airlines s-a prăbuşit duminică după-amiază în regiunea Moscova, informează agenţiile ruse de presă TASS şi Interfax, citate de Reuters.

Avionul, de tipul Antonov AN-148, avea 71 de persoane la bord şi decolase de pe aeroportul moscovit Domodedovo, având ca destinaţie oraşul Orsk, din apropierea frontierei cu Kazahstanul. La circa 10 minute de la decolare aparatul a dispărut de pe ecranele radarelor.

Potrivit primelor informaţii oferite de serviciile de urgenţă ruse ajunse la faţa locului, nu există supravieţuitori printre cei 65 de pasageri şi 6 membri ai echipajului.

Nu este clară deocamdată cauza prăbuşirii. Unii martori au spus că au văzut flăcări ieşind din avionul care pierdea altitudine.

Sunt Adrian Vrauko si de 14 ani lucrez în presa online. Am început ca redactor la Realitatea TV, am continuat mai apoi la Pro TV, Kanal D. Iar din 2014 am infiintat Revista Teo Trandafir, continuand cu HUFF.ro si multe alte site-uri din grupul AIR24. La HUFF.ro sunt Editor Of The Day si coordonez echipa editoriala.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top