Connect with us
Copil chinuit chiar de mamă în Italia: vecinii au chemat poliția

Externe

Copil chinuit chiar de mamă în Italia: vecinii au chemat poliția

Un cuplu de români chinuiau copilul de 6 ani pe care l-au luat de la bunici în Italia, în provincia Umbria. Mama copilului a adus copilul din țară pentru un viitor sumbru. Ce îi făceau copilului în fiecare zi este incredibil și șocant. Află mai multe detalii din rândurile de mai jos.

Copil chinuit chiar de mamă în Italia: vecinii au chemat poliția

Viața celui mic s-a schimbat complet în mod negativ odată ce mama lui l-a adus în Italia. Conform Rotalianul – Revista Românilor din Italia, copilul a fost „obligat să se uite printr-o gaură din zid la mama lui” în timp ce întreținea relaxii sexuale cu diferiți bărbați, clienți.

Mai mult, cel mic era tratat mai rău decât un animal: era forțat să stea dezbrăcat și era hrănit cu resturi de mâncare care îi erau aruncate pe podea. Vecinii românilor au observat cum este tratat cel mic și au sunat la poliție. Aceștia l-au văzut pe cel mic dezbrăcat, încuiat pe balcon unde era frig pentru mai mult de o oră și au decis să îi denunțe pe cel doi adulți.

Operațiunea Angelo

Odată ce au fost anunțați de rele tratamente aplicate minorului, poliția italiană s-a pus în mișcare. Aceștia au început „Operațiunea Angelo” prin care au trimis echipe pe teren și i-au spravegheat pe cei doi români. În urma anchetei, polițiștii au observat abuzurile la care era supus cel mic.

Anchetatorii au concluzionat că, ce doi români de fapt încercau să îl pregătească pe cel mic pentru prostituție infantilă și alte activități similare. Mama copilului, în vârstă de 29 ani și iubitul ei de 34 ani au fost arestați în luna noiembrie 2016.

Copilul în vârstă de 6 ani a fost transferat într-o structură protejată din Umbria și a stat aici până în martie 2017. Atunci un judecător a decis să îl trimită înapoi în România in grija bunicilor săi care nu știau nimic despre ce i s-a întâmplat în Italia.

Cei doi români au fost trimiși în instantă pentru corupere de minori și aplicare de rele tratamente unui minor. Marți, 19 mai 2020, cei doi si-au primit sentințele: mama a primit 10 ani de închisoare, iar iubitul ei a primit 18 ani de închisoare.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top