Connect with us
Un nou detaliu confirmă moartea liderului Kim Jong-un

Externe

Un nou detaliu confirmă moartea liderului Kim Jong-un

Conform presei străine, Kim Jong-un ar fi murit după ce a fost operat pe cord. Alte surse susțineau că este în stare vegetativă, după o vizită în urma căreia s-ar fi simțit rău și a căzut lat, la pământ. Liderul a moștenit obezitatea de la tatăl său, această boală fiind cea care i-a provocat și alte complicații. Alte surse au declarat că ar fi în stare vegetativă și încă nu ar fi murit. Un alt detaliu important a apărut în ultimele zile. Acesta ar confirma moartea dictatorului. Este vorba de dispariția unor portrete și a unei statui dintr-o piață.

Un nou detaliu confirmă moartea liderului Kim Jong-un

Portretele și statuia lui Kim Jong-un care ar fi fost luate din piața Kim Il-sung aflată în Pyongyang întăresc și mai tare zvonurile că acesta ar fi mort. Acest lucru nu se întâmplă decât în situații speciale, cum a fost renovarea pieței după moartea tatălui dictatorului. Jurnalistul Roy Calley a declarat că dictatorul nu putea avea portrete sau statui înainte să moară.

„Ultima oară când s-a întâmplat acest lucru a fost când piața a fost renovată în urma decesului Iubitului Conducător. Este foarte interesant că au luat portretele. Kim Jong-un nu poate avea portrete sau statui decât după moarte. Bănuiesc că se pregătesc să adauge o a treia statuie și încă un portret, dar cine poată ști cu siguranță?”, a declarat jurnalistul.

Zona în care se află portretele a fost modificată ultima dată în urmă cu opt ani, respectiv în 2012, când  Kim Jong-II a murit, iar locul său la conducere a fost luat de Kim Jong-un, fiul său. Regulile coreenilor pentru piața din Capitala Coreei de Nord sunt foarte strice, iar modificările sunt făcute doar în cazul în care un conducător moare. Cât mai multe detalii continuă să iasă la iveală, după ce presupusa moarte a dictatorului nu a fost confirmată în mod oficial și a stârnit multe controverse.

În ciuda acestor zvonuri, liderul ar fi fost prezent de curând la inaugurarea unei fabrici. Cu toate acestea, mai multe teorii susțin că acea persoană ar fi fost o dublură, ci nu dictatorul.

 

Sunt Andreea Oprea si din aprilie fac parte din echipa HUFF. Sunt redactor pe sectiunile de actualitate si stiri de ultima ora. Am 20 de ani si sunt foarte pasionata de presa, invat alaturi de colegii mei si ma perfectionez in fiecare zi.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top