Connect with us
Elon Musk nu își va boteza copilul cu numele dorit: „Nu e ilegal, dar nu poate fi acceptat”

Externe

Elon Musk nu își va boteza copilul cu numele dorit: „Nu e ilegal, dar nu poate fi acceptat”

Elon Musk și cântăreața canadiană Grimes au anunțat nașterea primului lor copil împreună. Au uimit o lume întreagă prin numele cel puțin neobișnuit pe care îl vor pentru copilul lor. Totuși un avocat specializat în Dreptul familiei a vorbit despre imposibilitatea de a folosi acel nume. Despre ce nume este vorba, află din rândurile de mai jos.

Elon Musk nu își va boteza copilul cu numele dorit: „Nu e ilegal, dar nu poate fi acceptat”

Avocatul specializat în Dreptul familiei pe numele David Glass i-a explicat de ce numele nu îi va fi acceptat de către stat niciodată. Acesta a declarat:

„În California, se pot utiliza cele 26 de litere din alfabetul englez pentru numele unui copil. Astfel, nu puteți avea numere, cifre romane, accente, umlauturi sau alte simboluri sau emoji. Doar apostroful – pentru un nume precum ‘O’Connor – este acceptat.”

Elon Musk dorește să își numească fiul X Æ A-12 Musk. Glass le-a explicat celor doi părinți că deși au completat certificatul de naștere cu acest nume, documentul transmis autorităților va fi întâi respins, apoi părinților li se va cere să aleagă alt nume. Acesta a mai adăugat:

„Au posibilitatea de a contesta respingerea cererii, dar este puțin probabil că vor avea câștig de cauză. Nu cred că poți spune că este ilegal, pur și simplu nu va fi acceptat.”

Grimes, cântăreața canadiană cu numele real Claire Boucher a anunțat marți că a născut un băiețel, după ce Musk făcuse anunțul înainte cu o zi.

Elon Mask este fondatorul și directorul general al companiilor faimoase Tesla și SpaceX. Acesta a anunțat luni seară pe Twitter că iubita sa, cântăreața canadiană Grimes i-a născut fiul.

Acesta a scris pe Twitter:

„Mama şi bebeluşul se simt bine.”

Atunci când a fost întrebat despre cel mic, Musk a informat doar că este băiețel, iar legat de numele acestuia a răspuns scurt: „X Æ A-12 Musk”.

1 Comment

1 Comment

  1. Nelu iliescu

    2020-05-08T14:19:53+03:00 at 14:19

    Asta a devenit mare creștin practicant…botează copilul..dar un vaccin cu Cip nu-i face? Ce părere are despre ideea prietenului sau bil gates cu reducerea populației ca parca a făcut șase șapte copii…sau pentru ei nu este valabilă ?!!!

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top