Connect with us
George Michael va fi înmormântat la trei luni de la moartea sa. Familia se pregătește de ceremonie, după ce medicii au confirmat cauza morții

Externe

Familia lui George Michael se pregătește de înmormântarea artistului

Familia lui George Michael se pregătește de înmormântare. Artistul a murit anul trecut, în ziua de Crăciun. El a fost găsit fără suflare în locuința sa din Oxfordshire.

Starul pop nu a fost înmormântat până acum, pentru că au fost necesare mai multe analize pentru a se stabili cauza morții. În urmă cu câteva zile, un apropiat al familiei a dezvălui unde va fi înmormântat artistul, potrivit Daily Mail.

Acesta a spus că George Michael va fi înmormântat lângă mama sa, Lasley. Aceasta a murit în urmă cu 20 de ani și a fost înmormântată în cimitirul Highgate din nordul Londrei. Apropiatul familiei a spus că nu este decisă data cu siguranță, însă se vehiculează data de 26 martie.

„Lesley era lumea lui George, aşa că e potrivit ca cei doi să stea unul lângă celălalt. Data de 26 martie nu este întâmplătoare. Este Ziua Mamei. El mereu ținea cont de această zi. O iubea atât de mult încât mergea să petrecă timp şi să vorbească cu ea în cimitir. Cimitirul a ocupat un loc special în inima lui”., a spus un apropiat al familiei.

Tatăl lui George, Kyriacos, un grec-cipriot în vârstă de 75 de ani, vrea o ceremonie privată, în stil grec ortodox. La această ceremonie va participa doar familia și prietenii apropiați, potrivit dailymail.

Citește și: A murit George Michael – dezvăluiri șocante despre viața artistului

Funeraliile vor avea loc după ce medicul legist a declarat că rapoartele nu arată că existe cauze suspecte ale morții artistului.

Cauza morții lui George Michael

După aproape trei luni de la moartea artistului, medicii legiști au pus capăt speculațiilor. În tot acest timp s-a zvonit că interpretul ar fi murit din cauza unei supradoze. Însă, medicii spuc că toate rapoartele arată că George Michael a murit din cauza insuficienței cardiace.

Click to comment

Leave a Reply

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

More in Externe

To Top